Ma 2021 október 23. Gyöngyi napja van. Holnap Salamon napja lesz.
Salvini nem hagyja magát

Salvini nem hagyja magát

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Odavág a migránssimogatóknak!

A Liga elnöke hadat üzent a balliberális, bevándorláspárti olasz kormánynak. Arra kérik az olaszokat, mondjanak határozott nemet az újabb migránshullám beengedésének, betelepítésének.

Országos akciót hirdetett Matteo Salvini pártja a balliberális kormány bevándorláspárti javaslatcsomagjának megállítására. A jobboldali ellenzéki Liga azért kezd aláírásgyűjtésbe, mert ellenzi és veszélyesnek tartja a Luciana Lamorgese olasz belügyminiszter által kedden bemutatott új migrációs intézkedéscsomagot. Azt a pakkot, melyről egyébként ordít, hogy a milliárdos spekuláns, Soros György és Brüsszel Európát olvasztótégelynek vizionáló ármányszándékait tükrözi.

A tervek szerint júliusban hajtaná végre a Demokrata Párt (PD) és az Öt Csillag Mozgalom (M5S) koalíciós kormánya a migrációs és biztonsági kérdésekre vonatkozó változtatásokat.

A baloldali kormány intézkedései a bevándorlásellenes volt belügyminiszter, Matteo Salvini tavalyi migrációs biztonsági csomagja helyébe lépnének – írja a Magyar Hírlap. A Salvini-csomag egyebek mellett lezárta a kikötőket, átalakította a befogadási rendszert és szigorította a menedékjog feltételeit. Lamorgese és a balliberálisok viszont a korábbi állapotokat állítanák helyre több tekintetben is, sőt, szinte automatikusan úgynevezett humanitárius menedékjogot adnának a tengeren érkező illegális bevándorlóknak.

Jelentősen csökkentenék a migránsokat szállító civil hajók lehetséges büntetését is. Eltörölnék továbbá azt a jogszabályt is, amelynek értelmében kiemelt bűncselekmény esetén bevonható egy bevándorló olasz állampolgársága. Salviniék a hétvégén Olaszország ezer terén várják az állampolgárokat, hogy kézjegyükkel lássák el a listákat, ha egyetértenek azzal, hogy a migrációt nem ösztönözni, hanem megfékezni kell.

Az aláírásgyűjtés az Olaszországban élő hatszázezer illegális bevándorló letelepítésére vonatkozó, Teresa Bellanova agrárminiszter nevéhez fűződő terv visszavonását, valamint a migrációs hullám megfékezését követeli.

]]>https://kulvilag.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Heti lámpás (255) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5652) Nagyvilág (1463) Történelem (14) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (506) Jobbegyenes (2133) Belföld (6) Életmód (1) Autómánia (61) Tereb (138) Gazdaság (662) Kultúra (6) Sport (729) Politika (1578) Egészség (50) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>