Ma 2024 július 25. Kristóf, Jakab napja van. Holnap Anna, Anikó napja lesz.
Karácsony beismerte kudarcát

Karácsony beismerte kudarcát

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Ez van Gergely!

Facebook-posztjában arról panaszkodott Karácsony Gergely, hogy a fővárosnak továbbra sincs megoldása a BKK járatszámai körül kialakult problémára

Ma kora reggel a kabinetfőnökömmel közösen személyesen ellenőriztük az utasforgalom alakulását azon a járatok egy részén, ahonnan tegnap reggel megengedhetetlen zsúfoltságot jelentettek -írta Karácsony Gergely a Facebookon.

Bár a telítettség a tegnapi beavatkozásunk nyomán némileg csillapodott, még mindig nem vagyok elégedett - panaszolja a főpolgármester a bejegyzésében, miközben az ő dolga lenne a probléma orvosolása. 

Mint ismert, a BKK mindenféle szakmai megfontolást mellőzve, úgy döntött, hogy a veszélyhelyzetre hivatkozva szombati menetrendet vezet be, ezzel csupán annyit elérve, hogy szerda reggel tömegek várakoztak a megállókban, a járatok pedig túlzsúfoltak voltak, ami elfogadhatatlan fertőzésveszély idején.

Karácsony hosszas hipokrata bocsánatkérése után, arra utasítja a BKK-t, hogy „rugalmasan” sűrűtsítsék a járatokat.  Tehát egy tartós megoldás vagy a korábbi menetrend visszaállítása helyett semmitmondó utasításokat ad.

Így kiderül a főpolgármester szavaiból, hogy a fővárosnak még mindig nincs válasza a kihívásra, csupán tervezés alatt áll a stratégia, ezzel beismerve, hogy továbbra sem tudott megbirkózni a fertőzésveszély által létrejött problémával.

A Fidesz arra kérte Karácsony Gergelyt, hogy azonnal vonja vissza elhibázott döntését, és vezessen be több járatot, hogy az utasok tudják tartani a biztonságos távolságot.

]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2825) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Kultúra (9) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Tereb (146) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7731) Életmód (1) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Gazdaság (713) Belföld (11) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>