Ma 2022 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
Így hazudik egy zavarkeltő szélsőliberális

Így hazudik egy zavarkeltő szélsőliberális

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Jávor Benedek szerint a koronavírus-járvány "relatíve ártalmatlan"...

A Párbeszéd nevű párt, amely annyira jelentéktelen formáció, mint egy porszem, nos ennek a bárhová kizárólag az MSZP köpenye alá bújva bejutni képes alakulatnak a korábbi EP-képviselője, ma a Karácsony Gergely vezette Fővárosi Önkormányzat brüsszeli képviseletének vezetője a ]]>Mérce]]> nevű szélsőséges, sorosista portálon megjelent véleménycikkében ezeket a szavakat tudta leírni:

"Ne felejtsük, ez egy relatíve ártalmatlan járvány. Eddig nagyjából 350 000 megbetegedéssel és 15 000 halálos áldozattal járt a világban".

Túl azon, hogy ennyi megbetegedés és haláleset esetén sem írhat egy járványról valaki ilyet, hogy ártalmatlan, Jávor még a számokkal sincs tisztában, vagy szimplán csak hazudik.

Már a cikk megjelenésének idején is jóval 30 ezer felett volt a koronavírus-járvány elhunyt áldozatainak száma, ami több mint a duplája annak a számnak, melyről Jávor hadovál, a hétfő esti legfrissebb adatok szerint pedig 768 370 ember fertőződött meg szerte a világon és 36 912-en haltak bele ebbe a szörnyű ragályba, ebből csak Olaszországban 11 591-en!

A számok pedig sajnos folyamatosan nőnek.

A többszörösen megbukott szélsőliberális politikus nyilván nem látta a ]]>Sky News videóját]]> sem, amelyet a bergamói kórházban készítettek, ahol nem túlzás, apokaliptikus állapotok uralkodnak. Ha látta volna, talán nem nevezné relatíve ártalmatlannak ezt a szörnyű kórt, ezt a borzasztó ragályt!

Csak emlékeztetném Jávor Benedeket, hogy ez egy világjárvány és az ENSZ Egészségügyi Világszervezete nyilvánította annak.

Kimondom: Jávor Benedek egy végtelenül felelőtlen ember, sőt hazug és zavarkeltő, aki úgy gondolja, hogy olyan erők állnak mögötte, hogy még ezt is megteheti.

Jómagam csak egyben bízom: Tényi István úr is olvasta a cikket és megteszi a feljelentést Jávor ellen - ahogy Lamperth Mónika ellen is megtette - és akkor talán majd ez az ember ráébred, neki sem lehet mindent. Veszélyhelyzet van ugyanis, ha nem tudná Jávor Benedek "úr"!

Winkler József

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6154) Vetítő (30) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2345) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (259) Politika (1581) Belföld (7) Egészség (50) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Tereb (141) Titkok és talányok (12) Sport (729) Életmód (1) Mozi világ (440) Autómánia (61) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Történelem (15) Gazdaság (665) Nagyvilág (1465)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>