Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Hogy mi lenne, ha győzne a káoszkoalíció?

Hogy mi lenne, ha győzne a káoszkoalíció?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bár első pillantásra úgy tűnhet, ez egy rossz vicc, mi nem annak szántuk. Hanem figyelmeztetésnek.

 • Miniszterelnök: Karácsony Gergely, Vona Gábor, Szél Bernadett – talán rotációban, hetente, naponta vagy akár napszakonként: délelőtt Karácsony, délután Vona, este Szél.
 • Nemzetegyesítésért és egyházpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes: Gyurcsány Ferenc
 • Belügyminiszter: Gergényi Péter – a 2006-os események idején már bizonyított
 • Kulturális és oktatási miniszter: Szanyi Tibor – professzor
 • Oktatásügyi államtitkár: Dúró Dóra – tud olvasni
 • Felsőoktatási kormánybiztos: Kunhalmi Ágnes – egyetemi hallgató
 • Kulturális államtitkár: Kelemen Anna filmművész
 • Sportügyi államtitkár: Fekete-Győr András – nolimpikon
 • Egészségügyi államtitkár: Horváth Ágnes – a Liberálisoknak is jár valami
 • Családügyi és ifjúsági államtitkár: Juhász Péter – belülről ismeri a családi konfliktusokat
 • Hadügyminiszter: Toroczkai László – a Jobbik alelnöke, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapítója
 • Földművelésügyi miniszter: Hadházy Ákos – földbirtokos
 • Vidékfejlesztési miniszter: Gulyás Mártonmert miért ne?
 • Roma felzárkóztatásért felelős államtitkár: Zagyva György Gyula – lélekbúvár
 • Pénzügyminiszter: Simicska Lajos – mert „ért a pénzhez”
 • A Magyar Nemzeti Bank elnöke: Czeglédy Csaba a kormányalakítással egy időben jogerősen fölmentik
 • A Magyar Nemzeti Bank 1. alelnöke: Simon Gábor – jogerősen fölmentve
 • A Magyar Nemzeti Bank 2. alelnöke: Hagyó Miklós – jogerősen fölmentve
 • A Magyar Nemzeti Bank 3. alelnöke: Szegedi Csanád – jár a fájdalomdíj
 • Külügyminiszter: Niedermüller Péter – Brüsszelben szeretik
 • Külügyi államtitkár: Ujhelyi István – Botka barátja
 • Igazságügyminiszter: Magyar György – a „bűnözők reménysugara”
 • Egészséges életmód- és természetjárásügyi államtitkár: Volner János – bozótharcos
 • Tárca nélküli miniszterek: a káoszkoalíció 2. vonalának tagjai, felső létszámkorlát nélkül
 • Országos rendőrfőkapitány: Bene László – mert megérdemli
 • Köztársasági elnök: Soros György – jó ember és nagy Magyar

A káoszkormány első intézkedései

– Magyarország kormánya azonnali hatállyal lebontatja a határkerítést, ezzel egy időben a költségvetésből felújított kastélyokat a beáramló menekültek rendelkezésére bocsátja. A parlament törvényt alkot a „migráns” szó használatának tilalmára. Kizárólag a „menekült” szó használható.

– Toroczkai László hadügyminiszter bejelenti, hogy Magyarország az erdélyi székely autonómia elszabotálása miatt hadat üzen Romániának. Megkezdik a 30 év alattiak kötelező besorozását. Niedermüller Péter külügyminiszter ezt követően Aradra utazik, és ott barátsági szerződést ír alá a román vezetőkkel. Engesztelésül hozzájárul ahhoz, hogy Debrecent és térségét 99 évre Romániához csatolják.

– A magyar kormány újra eladja a vízműveket, a gázműveket és az elektromos műveket. A vevőknek évi 15 százalékos profitot garantál a költségvetés terhére.

– A kormány 40-ről 50 szolgálati évre eme­li a nők nyugállományba vonulásának alsó határát.

– A Magyar Nemzeti Bank olyan államkötvényeket bocsát ki a nemzetközi pénzpiacokon kizárólag külföldi befektetők számára, amelyek kamatlába évi 28%. Az úgynevezett „Sikerkötvények” bevételét a kormányzat a Nyílt Társadalom Alapítvány, illetve a hozzá kötődő független civilszervezetek támogatására, valamint 60 évre titkosított offshore számlák feltöltésére fordítja.

– Magyarország kormánya nagy összegű, de szintén 60 évre titkosított hitelszerződést köt az IMF-fel.

– Magyarország a román hadüzenet miatt elhidegült NATO támogatásának reményében besorozott századait a román határról a baráti Ukrajna oroszországi határaihoz vezényli.

– A káoszkormány eltörli a kötelező tantervet, és kijelenti, hogy minden tanár azt tanít, amit akar. A diákoknak megadják a tanárok osztályzásának jogát. Amelyik tanár közepesnél gyengébb osztályzatot kap, elbocsátják állásából.

– Az iskolai vadkenderszívás tilalmát a családügyi és ifjúsági államtitkár végleges döntéséig felfüggesztik. Az ügyben illetékes államtitkár szóvivője kijelenti, hogy a végleges döntést csak több éven át tartó tudományos vizsgálat alapozhatja meg.

– A magyar óvodapedagógusok számára előírják, hogy a kislányoktól a babát, a kisfiúktól a játékautót vegyék el. Ezentúl csak a kislányok játszhatnak játékautóval és a kisfiúk babával, kivéve, ha a kislányok kisfiúnak tartják magukat, vagy a kisfiúk kislányoknak. Ebben az esetben rózsaszínű plüssmacikat kell alkalmazni.

– Magyarországra az első hónap végéig 13 ezer 718 illegális migránsot toloncolnak ki Németországból, akiknek teljes ellátására, az uniós irányelveknek megfelelően, havonta fejenként 2 millió 500 ezer forintot fordítanak. A kiemelt támogatás ellen tüntető kisnyugdíjasokat a rendőrség a belügyminiszter utasítására vízágyúval kergeti szét.

– Vona Gábor miniszterelnök bejelenti a János Zsigmond-tervet, amelynek keretében a kormány vallási türelmet hirdet. Ezt követően felavatják Budapest első hat ideiglenes mecsetjét, amelyeket kevésbé látogatott keresztény templomokban rendeznek be.

– Kuncze Gábor miniszterelnöki főtanácsadó bejelenti, hogy a fiatal férfi migránsok által kiskorú fiúkon és lányokon elkövetett erőszakolások valójában olyan megélhetési bűncselekmények, amelyeket az otthon hiánya, valamint a befogadói közeg ridegsége váltott ki, ezért ezekben az esetekben nem az elkövetők, hanem az intoleráns közeg tagjai tehetők felelőssé.

– A balliberális médiában az „antiszemita”, a „fasiszta”, a „rasszista” és a „xenofób” kifejezések gyakoriságát is megelőzi az „intoleráns” kifejezés gyakorisága.

– A kormány meghirdeti a Mindenki Választhat Saját Identitást programot, amelynek keretében kettőről hetvenkettőre emelik az emberi nemek számát.

– Az Európai Unió plenáris ülésén az éppen soros magyar miniszterelnök bejelenti, hogy országa kész akár azonnal befogadni 500 ezer afrikai menekültet. A bejelentést az uniós képviselők felállva, dörgő tapssal ünneplik…

– A kormány a Nobel-díj mintájára megalapítja a Spinoza-díjat, amelynek keretében 100-100 millió forintot adományoz egy független testület évente legföljebb három személynek, akik kimagaslóan sokat tettek a kölcsönös megértésért. Az első három díjazott Vona Gábor, Heller Ágnes és Konrád György lesz.

– Az Amnesty International legfrissebb listája Magyarországot a „hihetetlenül szabad” és a „fantasztikusan demokratikus” kategóriába helyezi át.

– A három legnagyobb nemzetközi hitelminősítő Magyarországot befektetési szempontból az „őrülten ajánljuk” kategóriába emeli fel.

– Az első száz magyar menedékkérő család letelepedési engedély iránti kérelmet nyújt be a budapesti ausztrál nagykövetségen…

]]>Demokrata]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Történelem (18) Tv fotel (65) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Politika (1582) Autómánia (61) Sport (729) Gazdaság (711) Jobbegyenes (2816) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (319) Mondom a magamét (7660) Belföld (11) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>