Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Hámori Gabriella őszinte vallomása

Hámori Gabriella őszinte vallomása

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Gothár bizonyos értelemben az egyik apukám, gyakran álmodom vele...

Kiálltak Gothár mellett...

Részlet Hámori Gabriella (Juhász Péter párja.) 2009-es interjújából, amit az ]]>orkenyszinhaz.hu-]]>n jelent meg.

 “Nekem Gothár bizonyos értelemben az egyik apukám, inkább tanárom. A színészi pályán hozzád rendelődik pár ember, akik nem úgy adják a szeretetet, hogy dicsérnek, meg a fejlődési lehetőségeket sem úgy nyújtják, hogy csináld meg, tudom, hogy erre te leszel a legjobb. Gothárral nagyon sokat dolgoztam, legutóbb néhány hónapja, színházban. Nagyon keményen bánik velem, sokat tanultam tőle. Gyakran álmodom is vele. Ha a kontrollt kell megszemélyesíteni, akkor Gothár képében jelenik meg az álmaimban. Vagy nem is a kontrollt, hanem azt a programot, amit a fejemben futtatok és megkeresi a hibákat.

- Ez olyan, hogy neki próbálsz megfelelni? Amikor csinálsz valamit, arra gondolsz, neki vajon hogy tetszene?
- Olyasmi, de nem egy az egyben így. Most, hogy már többször dolgoztunk együtt, tudom, hogy nekem mit kell még mindig megtanulnom tőle, vagy mi az, amire még rá szeretne vezetni. Nyilván önmagam felé, még beljebb. És azt is tudom, hogy miben akarok eltérni attól. Egyszerre van meg bennem a vele való konfliktusom és az iránta érzett szeretetem, és a forgatás számomra teljesen ennek a jegyében telt. Gyakorlatilag nullától huszonnégy óráig ezzel foglalkoztam. A film maga nagyon hektikus lett, és sok szürreális dolog is belekerült, amit talán nehéz követni olyasvalakinek, aki egy lineáris történetet szeretne látni. 

- Amikor először hallottad, hogy az Amerikai szépség-et akarja remake-elni, mit gondoltál?
Miért ne vegye elő a történetet, hogy megmutassa milyen áthallás van a kettő között és hogy itt és ma mennyivel fanyarabb és esetlenebb tud lenni ugyanez a történet. Szerintem igazából nem egy remake született. Inkább ahhoz hasonlítanám, hogy Argentínában tangózol vagy valahol Vlagyivosztok külvárosában. És ez már egyáltalán nem ugyanaz.”

Mauhrer Zoltán

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Sport (729) Heti lámpás (319) Kultúra (9) Vetítő (30) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Történelem (18) Jobbegyenes (2815) Mozaik (83) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7657) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Tv fotel (65) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>