Ma 2022 január 22. Vince, Artúr napja van. Holnap Zelma, Rajmund napja lesz.
Gyurcsány megbukik! Íme a legújabb hangfelvétel

Gyurcsány megbukik! Íme a legújabb hangfelvétel

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Portik politikai védelmet akart kérni a DK elnökétől!

A ]]>Fenyő-gyilkosság]]> ügyében lefoglalt, portálunk birtokába jutott legújabb Portik-Gyárfás hangfelvételek leiratai is azt igazolják, hogy a több leszámolásos gyilkosság miatt elítélt, rettegett olajmaffiózó az MSZP hatalomban tartásában volt érdekelt és mindenképp találkozni akart Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnökkel, de Gyárfás állítása szerint nem teljesítette a kérését. Azt nem tudni, hogy a politikai védelmet remélő Portik más módon kapcsolatba tudott-e lépni a volt kormányfővel, vagy a környezetével, de az tény, hogy a balliberális kormányzat alatt elkerülte a felelősségre vonást. A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a Fenyő-ügyben továbbra is folyamatban van a nyomozás, Gyárfást és Portikot felbujtással gyanúsítják, de mindketten ártatlannak vallják magukat. Gyárfás védője, Zamecsnik Péter pár hete arról ]]>beszélt]]> a PestiSrácok.hu-nak, hogy szerinte Fenyő másik nagy ellenségének, Princz Gábornak a szerepét a nyomozóknak jobban kellett volna vizsgálniuk. A Princz-szállal összefüggésben portálunk azóta érdekes információra bukkant. 

Ahogy arról korábban ]]>beszámoltunk]]>, Portik még Gyurcsány miniszterelnöksége idején azzal próbált házalni az MSZP környékén, hogy olyan információi vannak, amely az akkori MSZP-SZDSZ kormány számára nagyon értékesek lehetnek, és abban bízott, hogy Gyurcsányék ezért cserébe szemet hunynak bűnei fölött. Portik ezzel kapcsolatban az úgynevezett ]]>politikai színezetű robbantásokra]]> utalhatott, hiszen ez többször visszaköszön a leiratokból. Köztudott, az 1998-as országgyűlési választások előtt és után ismeretlen személyek, hivatalosan ismeretlen okból különböző robbantásos merényleteket hajtottak végre Magyarországon: bomba robbant Torgyán József és Szájer József lakásánál, illetve a Fidesz Lendvay utcai székházánál is. Azt nem tudni, hogy Portik akár személyesen, akár közvetítők útján beszélt-e erről végül Gyurcsánnyal, de az tény, hogy az MSZP-SZDSZ-kormányok regnálása alatt a bűnözőnek esett baja, sőt, 2008 nyarán még Laborc Sándor egykori NBH-főnökkel is találkozott, a hivatalos verzió szerint két alkalommal. Portik a találkozókon az MSZP tántoríthatatlan támogatójaként tüntette fel magát, és minden szolgálatát felajánlotta az MSZP-nek és Laborc Sándornak:

„Én mindenben, mindenben, amit önök mondanak, én bármit, százötven százalékig elhatároztam, régóta ez (van – PS) a lelkemben, meg a szívem… Nem hiszem, hogy tudnak olyat kérni, amit ne tennék meg.” 

A maffiózó azzal is dicsekedett Laborcnak, hogy számos MSZP-s politikust lefizetett, majd elmondta: nagyon szeretné, hogy Gyurcsány 2010 után is kormányon maradjon, továbbá ezeken a megbeszéléseken is szóba hozta a politikai robbantás-sorozatot, abban a megközelítésben, hogy azok önmerényletek voltak. Bizonyítékokkal azonban nem tudott szolgálni. 

“Bástya elvtársnak megér ennyit egy hamis vallomás?”

Itt érdemes megemlíteni, hogy fél évvel a Laborc-találkozók után az MSZP belső köréből valaki egy névtelen levélben ]]>mesélt ]]>Gyurcsány és társai sötét ügyeiről, többek között arról, hogy akár Roháčcsal is alkut kötöttek volna, ha a székházrobbantásokkal kapcsolatban fideszesekre vall: 

„Annyira kell, hogy ez a mindenki által megvetett Roháč nevű szlovák bérgyilkos, akinek a kezéhez közvetve vagy közvetlenül egy tucat ember vére tapad, elmondhassa végre a vádalku részeként, hogy személyesen Demeter Ervin és barátai bízták meg az 1998-as robbantásokkal a fideszbeli és kisgazdapárti politikusok lakásánál, hiszen másként az ellenzéknek esélye nem lett volna megnyeri a 98-as választást, nem? Majd Rohác úr mélyen belenéz a kamerába (ATV, Szólás szabadsága Baló úrral, esetleg pár kommunikációs millióért TV2 vagy mindegyik, ahogy a média taktika megkívánja…) és a nagyobb hitelesség kedvéért felháborodottan megjegyzi: a Demeter emberei voltak olyan szarrágók, hogy dollár helyett lejben fizetettek! És a Szilvásy Gyuri körül nyüzsgő kommunikációs stáb tagjai a jól végzett munka érzésével dőlnek bele megérdemelt  vodkájukba. Mert annyira kell az a rohadt hazugság, hogy már hónapokkal ezelőtt benyilatkozták a hűbéreseid: ha Rohác elmondja mit tud az akkori idők megoldatlan ügyeiről, nem kéritek rajta számon az Aranykéz utcai halottakat. Erről szól a Ti vádalkutok. Hányan is haltak meg ott a robbanásban Feri? Bástya elvtársnak megér ennyit egy hamis vallomás?” 

Jozef Roháč a levél megírásakor már magyar börtönben ült, mivel Csehország kiadta őt a sikertelen Seres-merénylet ügyében, ugyanakkor az Aranykéz utcai robbantással és a Fenyő-gyilkossággal csak a 2010-es kormányváltás után gyanúsították, majd vádolták meg Portik kivégzőemberét.

A teljes cikk ]]>ITT olvasható el, a PestiSrácok oldalán!]]>

Pámer Dávid - ]]>www.pestisarcok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Nagyvilág (1464) Politika (1579) Jobbegyenes (2202) Egészség (50) Mondom a magamét (5834) Irodalmi kávéház (509) Sport (729) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Heti lámpás (256) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Gazdaság (663) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (139) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Belföld (6) Életmód (1) Történelem (14) Tv fotel (65) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>