Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Kamuméter Gergely

Kamuméter Gergely

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Természetesen ő soha semmiről nem tehet, mindenért a kormány a hibás, személyesen Orbán Viktor, mert szándékosan kivérezteti a fővárost, blablabla.

Az elmúlt négy és fél esztendőben nyújtott teljesítménye tükrében próbáljuk meg elképzelni, ugyan, mi a búbánatért akarhatná bárki, ha van csöpp józan esze, hogy Karácsony Gergely maradjon Budapest főpolgármestere. Tán valamiféle beteges önsorsrontás miatt? Minél rosszabb, annál jobb? Esetleg csodálja őt, amiért ilyen rövid idő alatt képes volt eltapsolni azt a kétszázmilliárd forintot, amit elődje a trezorban hagyott? Vagy jó érzéssel tölti el, hogy Magyarország leggazdagabb és legfontosabb városát a csőd szélére lökte az impotens, mindenre is alkalmatlan, balfék vezetője? 

Élvezi, hogy az autósoktól ellopott sávok ­miatt az egész belváros egy összefüggő kocsisor? Vagy hogy egyetlen saját nagyberuházást képtelen volt végigvinni a politikai nagyvad? Az a kettő, amit csetelve-botolva, súlyos késéssel, milliárdokkal túlárazva végül befejezett, azokat előkészítve kapta meg elődjétől, Tarlós Istvántól. Gergelynek csak annyi lett volna a dolga, hogy öt méterről az üres kapuba gurítsa a labdát. Ehelyett a saját lábát rúgta ki. A Lánchíd-nyomozás még tart. Miként az adományládikák és a Városháza-gate ügyében is.

Tényleg, miért jó az bárkinek (a haverokat az A-Hídból és a velük pezsgőzgető Tüttő Katát leszámítva), hogy a Lánchíd felújítása – az első, még Tarlós Istvánhoz befutott árajánlatnál – ötmilliárd forinttal többe került? Ki és milyen megfontolásból szereti azt, hogy a budapesti aluljárókat, köztereket, tömegközlekedési járműveket újra ellepték a drogosok, a hajléktalanok, és a baloldali városvezetés a kisujját sem mozdítja? ­Miért hiszi el bárki Karácsonynak vagy éppen józsefvárosi szárnysegédjének, Pikó Andrásnak, hogy a hajléktalanoknak joguk van az aluljáróban hálni, a turistalátványosságokon szunyókálni? Holott nincs ilyen emberi jog. 

Nekünk, a törvénytisztelő többségnek viszont jogunk van egy rendezett, tiszta Budapesten élni. Erre viszont csak akkor van esély, ha Karácsonyt visszazavarjuk a Mediánhoz kérdőíveket szortírozni.

 

Föl nem foghatom, ki gondolja azt, hogy ]]>újabb öt esztendőt kellene adni]]> ennek a félresikerült szociológusnak Budapest továbbamortizálására. A működtetésére is képtelen. Egy leszázalékolt kisnyugdíjas nem sopánkodik annyit egész évben, mint Karácsony Gergely egyetlen átlagos Facebook-bejegyzésében. 

És természetesen ő soha semmiről nem tehet, mindenért a kormány a hibás, személyesen Orbán Viktor, mert szándékosan kivérezteti a fővárost, blablabla. Demszky is ugyanezzel öblögetett 1998 és 2002 között, ám ő félévente egyszer azért keresztbe tett egy szalmaszálat.

Kamu Gerinek volt arcberendezése teleplakátolni Budapestet azzal, hogy a kormány úgymond ellopja tőle az iparűzési adót. Erre kiderült, hogy négy év alatt a duplájára emelkedett ez az adóbevétel. Tehát ebben is hazudott a főmormota. 

Trinokuláris mikroszkóppal kell keresni azokat a mondatait, amelyek nyomokban igazságot tartalmaznak. Internetezésben viszont kétségtelenül ügyes a Gergő gyerek. Néhány méhlegelőtábla, rovarhotel és darázsgarázs is az ő érdeme, no meg a híres Blaha-budi. És biciklis manökennek sem utolsó. Ő egy amolyan szelfirobot. Csak hát ezen készségei villogtatásához igazán nem szükséges a főpolgármesteri stallum.

A nulla–huszonnégyben sumákoló Karácsonynál gyakorlatilag bárki jobb lenne Budapest élére, még egy random kókadozó a Blaháról is. Hát még Szentkirályi Alexandra, aki Tarlós István egykori helyetteseként már sikeresen vezette a fővárost. A Fidesz főpolgármester-jelöltje a napokban „kamumétert” indított, amelyben megkísérli összegyűjteni Karácsony Gergely mindazon ígéreteit, amelyekből az égvilágon nem lett semmi. Vagyis szinte az összeset. A gyűjtéshez sok erőt kívánunk neki – szüksége lesz rá.

Pilhál Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Életmód (1) Mozi világ (440) Tereb (146) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Jobbegyenes (2786) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Sport (729) Gazdaság (704) Történelem (18) Kultúra (7) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7536) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Irodalmi kávéház (537) Belföld (10) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>