Ma 2020 november 25. Katalin napja van. Holnap Virág napja lesz.
spottle.jpg

Georg Spöttle tanácsai liberálisoknak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A liberálisan "gondolkodók" figyelmébe!

Németországban drasztikusan emelkedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma tavaly az előző évhez képest – mondta Georg Spöttle az M1-nek. A biztonságpolitikai szakértő azt javasolja a liberálisan gondolkodóknak, hogy töltsenek egy hétvégét egy londoni vagy brüsszeli no-go zónában, majd ezután meséljenek.

A Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal 2016-os bűnügyi statisztikái szerint jelentősen megugrott a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma tavaly – olvasható a]]> hirado.hu portálon]]>. Összesen 295 000 bűncselekmény során merült fel, hogy a gyanúsított nem német származású.

Németországban jelenleg 90 ezer ember van, akiknek el kellett volna hagynia az országot és az EU területét, de elpárologtak – fogalmazott. „Sajnos még mindig az a liberális felfogás van, hogy küldenek a migránsoknak egy ajánlott levelet, amit remélik, hogy átveszi és elhagyja az országot” – hívta fel a figyelmet Georg Spöttle.

A biztonságpolitikai szakértő arról számolt be, hogy a német börtönben ülők 44 százaléka migrációs háttérrel rendelkezik. Napi 800 bűncselekményt lehet a migránsok számlájára írni, és kimagasló a szexuális zaklatások száma.

„Az a katasztrófa, hogy a bűncselekmények lassan normalitássá válnak és az is, hogy mindenhol fegyveresek vannak” – nyilatkozta Spöttle.

A szakértő arról is beszélt, hogy a terrortámadások nagyon gyakorivá váltak. „Három-négy naponta máshova teszünk virágot és plüssmacikat, és mindig más ország zászlajának színével világítják meg az Eiffel-tornyot, de igazából nem teszünk semmit, a határok nyitva vannak” – magyarázta a szakértő.

„A liberálisan gondolkodóknak, akik azt mondják, hogy a migráció milyen jó, azt üzenem, hogy menjenek el Londonba vagy éppen Brüsszelbe egy no-go zónába, éljenek ott egy hétvégén és meglátják majd, milyen problémák vannak. Utána jöjjenek vissza és tárgyaljuk újra a dolgot” – mondta a biztonságpolitikai szakértő a köztévének.

]]>www.hirado.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Történelem (14) Kultúra (6) Sport (729) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Nagyvilág (1452) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (492) Jobbegyenes (1903) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Politika (1571) Heti lámpás (245) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Vetítő (37) Mondom a magamét (4930) Gazdaság (655) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>