Ma 2022 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
Uff! Én szóltam

Uff! Én szóltam

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tiszta beszéd.

Az Egyesült Államok 25 legértékesebb vállalatának több mint felét, az ötszáz legértékesebb vállalat 43 százalékát első vagy második generációs bevándorlók alapították, állítja a Center for American Entrepreneurship. Ezek között vannak olyanok, amiket még a nagy európai bevándorlás idején alapítottak, ilyen a Pepsi­Co, a DuPont vagy a Colgate. De bevándorlók és leszármazottaik alapították a két technológiai óriást, az Apple-t és a Google-t is. Előbbit a szíriai származású Steve Jobs, az utóbbit az Oroszországban született Sergey Brin. A Netflix egyik alapítója, Marc Randolph egy osztrák bevándorló gyereke – lelkendezik George Soros faliújságja, a 444.hu.

Nagy hír, de nem pontos. A valóság ugyanis az, hogy az Egyesült Államok minden vállalatát (egy statisztikailag elhanyagolható kisebbség kivételével) bevándorlók alapították, tekintve, hogy az USA lakói (egy statisztikailag elhanyagolható kisebbség kivételével) mind bevándorlók, akik az őslakókat (egy statisztikailag elhanyagolható kisebbség kivételével) módszeresen kiirtották.

Hazudni tudni kell, de ez most nem jött össze. A valóság ugyanis arra tanít egyre könyörtelenebb eszközökkel, hogy a bevándorlók éppen úgy, mint a demokrácia és a rágógumi hazájában, Európában is arra törekednek, hogy eltakarítsák az útból az őslakókat és mindenkit, aki e céljukat keresztezi. Mint például Svédországban, ahol egy malmői tüntetésen svéd muszlimok százai vonultak, és olyan mondatokat skandáltak, hogy „halál a zsidókra”, „Mohamed próféta seregei lecsapnak rátok” és hasonlók. Azért vonultak fel, hogy tiltakozzanak a Jeruzsálemet Izrael fővárosának kikiáltó USA ellen. Az összegyűlt körülbelül százfős muszlim tömeg hamar erőszakossá vált. A szónok egy megafonon keresztül szította a hangulatot olyanokat skandálva, hogy „Mohamed visszatér, vigyázzatok!”, „Intifádát hirdetünk Malmőből! Kérjük vissza a szabadságunkat. Le akarunk lőni minden zsidót, mindegyiknek pusztulnia kell!” – visszhangozta a háborgó tömeg.

A nagy olvasztótégely valahogy Európában sem akar működni. A Soros-féle nyitott társadalom egyre inkább egy olyan nyitott ajtajú, védtelen házra emlékeztet, amelybe bárki beléphet, ott azt csinálhat, amit akar, és a rémült háziaknak mindezt nem csupán tűrniük kell, de mindent meg kell tenniük azért, hogy a bevándorlók igazán jól érezzék magukat. Vannak házak, azaz országok, amelyek tehetetlenül tűrik, hogy a bevándorlók birtokba vegyék őket, és vannak, amelyek ellenállnak, zárva tartják az ajtót, akik nem szeretnének az amerikai indiánok sorsára jutni.

Ez nem tetszik a Nagy Soros Terv végrehajtóinak. Őszinte szerencsénkre azonban némelyikük agysejtjeit talán az eddig elfogyasztott alkohol, talán valami más oly mértékben megcsappantotta, hogy el-elszólják magukat. Mint a jóarcú Martin Schulz, a német szociáldemokraták elnöke, aki a koalíciós tárgyalások szünetében arra is tudott időt szakítani, hogy elárulja a Terv Európára vonatkozó célját: még szorosabbá kell tenni az európai uniós országok integrációját, és „2025-re meg kell teremteni az Európai Egyesült Államokat. Azoknak az országoknak pedig, amelyek ezt nem akarják, ki kell lépniük.”

Tiszta beszéd. Azért kell, hogy jöjjenek minden felső határ nélkül a bevándorlók, hogy az USA mintájára az USE is létrejöhessen. Csak egy a baj. Hogy önre és minden honfitársunkra, Tisztelt Olvasó, e tekintetben az indiánok nem túl távlatos szerepét osztották. Uff! Én szóltam.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Tereb (141) Autómánia (61) Heti lámpás (259) Egészség (50) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6154) Történelem (15) Kultúra (6) Politika (1581) Jobbegyenes (2345) Mozaik (83) Gazdaság (665) Belföld (7) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Nagyvilág (1465) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>