Ma 2021 október 18. Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
fodor-gabor.jpg

Fodor Gabiék toporzékolni kezdtek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kicsit sokat gondolnak magukról...

Nem vagyunk nyulak – reagált a családvédelmi akciótervről szóló törvénymódosítás elfogadására a Magyar Liberális Párt. 

A Fidesz aszerint tesz különbséget a nők között, hogy ki hány gyermeket vállal – kezdődik a kis párt közleménye.

Az Orbán-kormány pont azokról nem gondoskodik, akiknek a legnagyobb segítségre lenne szükségük. A javaslat hátrányosan különbözteti meg az egy és kétgyermekes szülőket, akik egyedül nevelik gyermeküket – panaszolják Fodor Gáborék.

Bősz Anett, a Liberálisok országgyűlési képviselője azért nem szavazta meg a családvédelmi akciótervről szóló törvénymódosító javaslatot, mert szerintünk minden gyermek és minden szülő ugyanannyit ér, a családok védelmét pedig nem lehet néhány milliós hitellel letudni – írják.

Ha az Orbán-kormány valóban a családokat akarja megóvni, akkor olyan törvényeket hozzon, amely segít felszámolni a nők hátrányos megkülönböztetését, megvédi az asszonyokat és gyermekeiket a családon belüli erőszaktól, segít bevonni az apákat a gyermeknevelésbe, és támogatja a nőket abban, hogy visszatérhessenek a munkaerőpiacra a szülést követően. Olyan törvények kellenek, amelyek biztosítják az emberhez méltó kórházi ellátást az anyák és gyermekeik számára. Amelyek biztosítják a nők egyenjogúságát a munkaerőpiacon – fogalmaznak.

Ma Magyarországon a gyermekvállalás szegénységi kockázat és jogfosztás a nők számára. Ezen kellene változtatni, hiszen a rendszerváltás óta nem született olyan kevés gyermek, mint a Fidesz alatt. És ezen a „családvédelmi törvény” sem fog segíteni, amely nem más, mint egy álságos és igazságtalan ingatlanhitelezési program – fröcsögi a pártocska.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (506) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Történelem (14) Tv fotel (65) Mozaik (83) Kultúra (6) Sport (729) Jobbegyenes (2131) Nagyvilág (1463) Egészség (50) Mondom a magamét (5642) Politika (1578) Életmód (1) Vetítő (30) Autómánia (61) Tereb (138) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (255) Gazdaság (662) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>