Ma 2021 június 16. Jusztin napja van. Holnap Laura, Alida napja lesz.
Az RTL Klub szabályosan nekitámadt Szijjártó Péternek

Az RTL Klub szabályosan nekitámadt Szijjártó Péternek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ehhez kell a vastag bőr!

Itt van ez a fantasztikus RTL Klubos, vadiúj híranyag, amelyben Szijjártó Péter kijelentéseit támadják. Í

]]>Itt lehet megnézni.]]>

Természetesen elvárható egy Bertelsmann féle, Soros által kézivezérelt Tv-től, hogy hazudnak.

Ezen a fotón az RTL konzorcium feje, Bertelsmann látható, és természetesen Gyuribácsi. Ők így együtt. De ez az RTL Klub volt az, aki a 2018-as választásokon Soros Györgyöt megszólaltatta a Fidesz-KDNP kormánnyal kapcsolatban, pontosabban megjött a parancs, hogy Soros monológját le kell adni.
Nos, ez a tv merészel kormányzati, állami propagandáról beszélni Szijjártó Magyar Rádiós interjúja kapcsán, melyben Szijjártó elmondta, hogy világszerte működnek liberális álhírgyárak, és itt utalt a Trump elleni vádakra, amelyek most megdőltek (Trump nem játszott közre az oroszokkal az USA választásokon).Tehát ez a propaganda adó, az RTL Klub megszólaltatta Szijjártó kapcsán a liberális MÉRTÉK műhelytől Urbán Ágnest, aki felmondta a liberális tananyagot, hogy propaganda, és álhírgyártás a kormányközeli médiáknál van.Bizonyára Urbán Ágnes a]]> 444-re gondolt, ami a minap előre legyártotta Novák Katalin felszólalása előtt a felszólalásáról szóló cikket]]>! Vagy arra a HVG.hu-ra gondolt Urbán Ágnes elvtársnő, amiben a ]]>Fidesz vereségéről szólt egy időközi választás kapcsán, meg arról, hogy a Jobbik győzött. Csakhogy mindegyik induló független volt]]>.Tehát azt a MÉRTÉK műhelyt kérdezték, aki évek óta folytat Magyarország és az Orbán kormány ellen lejárató kampányokat külföldön. Pl. Orbán Viktor kormánya ellen szólaltak meg rendszeresen a Reutersnek, a Freedom Housenak (ez egy Soros által finanszírozott szervezet, NGO), a Die Zeitnek, az ABC NEWs-nak, a The Guardiannak, a Spiegelnek, és a Tavares jelentés kapcsán is tettek nyilatkozatokat a külföldi sajtónak, persze hazánkat, és az Orbán  kormányt lejáratva. De a Financial Timesnál is rendszeresen vendégek voltak MÉRTÉK-ék.
Na, szóval ezek beszélnek propagandáról, meg sajtószabadságról.
 
Urbán Ágnes kedves, ha hallgatott volna, bölcs maradt volna.
 
Na, puszi!
 

]]>mindenszo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Tereb (138) Autómánia (61) Életmód (1) Belföld (6) Mondom a magamét (5368) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Politika (1578) Nagyvilág (1456) Sport (729) Flag gondolja (33) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Egészség (50) Jobbegyenes (2047) Gazdaság (657) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (504) Heti lámpás (255) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>