Ma 2021 október 25. Blanka, Bianka napja van. Holnap Dömötör napja lesz.
Elképesztő felvételek a déli határról

Elképesztő felvételek a déli határról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Így védekezik a magyar hatóság a migránsinvázíó ellen.

A migrációs válság kapcsán tett közzé egy videót a police.hu, amely Magyarország déli határszakaszának védelmének fontosságát mutatja be. A rendőrség figyelmeztet: a migránsok folyamatosan és egyre intenzívebb az illegális migráció. Dömötör Csaba államtitkár kijelentette: a határok védelme fontosabb, mint valaha.

A biztonsági határzár mellett a rendőrök folyamatos jelenléte elengedhetetlen a déli határszakasz megfelelő őrizete érdekében – írta a ]]>police.hu]]>, amely videót is mellékelt cikkéhez.

Magyarország területén 2019. november 29-én 0 óra és 24 óra között a rendőrök és a katonák 100 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, majd kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 12 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben, további 39 határsértőt fogtak el, egy személy ellen pedig embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

A migránsok folyamatosan, egyre nagyobb számban próbálnak illegálisan bejutni az országba – írta a rendőrség.

A police.hu emlékeztetett rá: ástak már alagutat a biztonsági határzár alatt, több esetben megrongálták a kerítést, és rendszeresen megpróbáltak átmászni rajta. Az államhatár őrizete kizárólag műszaki-technikai eszközökkel nem megoldható; szükséges a folyamatos élőerős szolgálat, valamint a megfelelő jogszabályi háttér.

A magyar rendőrség és honvédség a jogszabályok által biztosított eszközökkel továbbra is garantálja hazánk és az Európai Unió külső határainak védelmét.

Dömötör Csaba: A határok védelme fontosabb, mint valaha

„Aki bármilyen okból azt gondolná, hogy mérséklődött az Európára nehezedő migrációs nyomás, nézze meg ezeket a rendőrségi felvételeket” – írta Facebook-bejegyzésében Dömötör Csaba.

 

„Amit 2015 óta láttunk, az még csak a kezdet. Csak Törökországban milliók várnak arra, hogy Európa felé indulhassanak. A határok védelme fontosabb, mint valaha – tette hozzá a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

]]>www.police.hu]]> -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Tereb (138) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Politika (1578) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (506) Mozaik (83) Vetítő (30) Gazdaság (662) Sport (729) Nagyvilág (1463) Történelem (14) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Kultúra (6) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5656) Jobbegyenes (2133) Gasztronómia (539) Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>