Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
Hadházy, az utolsó szótag

Hadházy, az utolsó szótag

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Van ez a megviselt lódoktor...

Hadházy Ákos, aki már mindenhonnan kiviselte magát. Ez eléggé érthető, ha tudjuk, hogy rendszeres elfoglaltsága magánbeszélgetések rögzítése nagy titokban. Ez valami családi vonás lehet, kuzinja, a hozzá hasonlóan túlhevült Márki-Zay Péter is előszeretettel él ezzel az ávós trükkel.

 

A lódoktor először a Fideszből volt kénytelen távozni, négy évvel ezelőtt az LMP-ben fogyott el a levegője, miután akkori párttársa, a kissé különc, de alapvetően kedvelhető szűrös gazdálkodó, Sallai Róbert Benedek sokak lelkesedésétől kísérve emberes pofonnal betakarta, mint Moszkvát a hó.

Hadházy ezután csatolmányával, Szél Bernadettel kettecskén futott ámokot többek között a közmédia épületében, amibe belefáradva a lódoktor hortyogva elszundított egy kereveten kiábrándítóan likas fuszeklijében. Máskor lóbetűkkel feliratozott névjegyét lóbálta a parlamentben, ami a politikusi narcizmuson megedződött szemlélő számára is szintlépés volt lefelé.

Legújabban a tengeren túl gyártott Momentum körül sündörgött operett-Raszputyinként, hatására az elektromos rollerrel zuhanyzó FeGyőr előbb bejelentette, hogy az amerikai franchise nem vesz részt az Országgyűlés alakuló ülésén, majd miután ez az álláspont fénysebességgel megváltozott (nyilván rászóltak a többiek: „hülye vagy, Bandi, ha nincs eskü, nincs fizetés”), az egzaltált Hadházy velük is szakított. Azért a Momentum-különítmény Gyurcsány csettintésére az Apró-villa frakciójával és a magát Párbeszédnek nevező dialógus- és párbajképtelen társulattal karöltve kivonult az ülésteremből, ami egyfelől nagyra fejlett prosztóság, másfelől maradhatnának odakint az idők végezetéig.

Hadházy ezalatt a kies baranyai faluban, Kisvaszaron lófrált zavarodottan, ott tett „alternatív esküt”, aminek pont annyi értelme volt, mint a lódoktor politikai létének: semmi. De talán egyvalamire mégiscsak jó volt: bizonyos szögből fényképezve a nyomorult feje igazságosan kitakarta a település nevének első két szótagját. Így kerülnek helyükre a dolgok.

Ágoston Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Jobbegyenes (2764) Kultúra (6) Mozaik (83) Politika (1582) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Történelem (17) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Gazdaság (699) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (535) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Mondom a magamét (7429) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Tereb (146) Heti lámpás (306) Nagyvilág (1309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>