Ma 2022 január 27. Angelika napja van. Holnap Károly, Karola napja lesz.
Egy szoftverhiba miatt kaphatták meg a Demokraták a Trumpnak szánt szavazatokat

Egy szoftverhiba miatt kaphatták meg a Demokraták a Trumpnak szánt szavazatokat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Újabb szabálytalanságot találtak a szavazással kapcsolatban.

Trump elnök hívei egy kis michigani megyére mutatnak, amely bizonyítékként szolgál arra, hogy ]]>az államban használt szavazatszámláló szoftverek alááshatják az elnökre tett szavazatok számát.]]>

A republikánusoknak feltűnt, hogy Antrim megye északi részén több ezer szavazatot tévedésből számoltak Bidenre, és John GOP jelölt helyett Gary Peters demokrata szenátusra.

Biden 146 123 szavazattal előzi meg Michiganben Trumpot nem beszélve arról, hogy az Associated Press és a nagy hírportálok is őt nyilvánították győztesnek.

Laura Cox, a michigani GOP elnöke egy pénteki sajtótájékoztatón elmondta, hogy „Antrim megyében a demokratákhoz számolták azokat a szavazatokat, amelyek a republikánusoknak szóltak, ami 6000 szavazatot jelenthet. A megyei hivatalnok előállt és azt mondta:

„A szoftver meghibásodott és ezzel a szavazatok téves számítását okozta”.

Cox elmondta, hogy „azóta tapasztaltuk, hogy 47 megye használta ugyanazt a szoftvert azonos kapacitásban”, vagyis Michigan 83 megyéjének több mint a fele. Arra ösztönözte ezeket a megyéket, hogy „alaposan vizsgálják meg eredményeiket a hasonló eltérések miatt”.

A Detroit Free Press jelentése szerint Antrim megye a Dominion Voting Systems berendezéseket használja. Az eredményeket a települések számítógépes kártyáin tárolják, majd a megyei választási tisztviselők egy másik számítógépre töltik fel.

Sheryl Guy, az Antrim megyei hivatalnok, a republikánus képviselő a Free Press-nek elmondta, hogy nem világos, hogy emberi tévedés okozta-e a hibát, amelyet azért fedeztek fel, mert egy demokrata győzelmet furcsállták az alapvetően konzervatív megyében. Az ellenőrzés azonban megerősítette a hibát.

A michigani egyetem informatikai professzora, J. Alex Halderman, a szavazógépek szakértője a Free Press-nek elmondta, hogy „ez feltehetően emberi hiba, de ha egy egyszerű csavarozás okozhatta a problémákat, akkor viszont műszaki hibának tűnik.”
 
Egy michigani bíró azonban csütörtökön úgy döntött pert indít a Trump-kampány ellen Wolverine államban a szavazatszámlálás leállítása érdekében, és
úgy döntött, hogy a szavazatszámlálás már véget ért – Biden javára.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (256) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1464) Autómánia (61) Vetítő (30) Belföld (6) Történelem (14) Politika (1579) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Sport (729) Gazdaság (664) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (509) Tereb (140) Mozi világ (440) Egészség (50) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2205) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5845)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>