Ma 2023 február 03. Balázs napja van. Holnap Ráhel, Csenge napja lesz.
Apáti Bence: Gyurcsány kiosztotta a jutalomfalatokat

Apáti Bence: Gyurcsány kiosztotta a jutalomfalatokat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hiszen ő capo di tutti capi, a főnökök főnöke...

Az előválasztáson bekövetkezett sokk hatása még mindig érezteti hatását, a magukat szinte egyértelmű favoritnak gondoló jelöltek pedig a legkülönbözőbb módokon igyekeznek feldolgozni a kudarcot.

Van aki a munkába ölelkez.. pardon temetkezik, Jakab Péter például egyszerre tart fent fővárosi irodát meg két munkalakást, hogy a munkaállomásokon megrögzött munkaalkoholistaként minden egyes nap, hajnalig melózzon a mindig ízlésesen öltözködő, és roppant csinos titkárnője társaságában. Karácsony Gergely részint a fegyelmik osztogatásával enyhít a fájdalmain, részint sokat pihenget. Ezt leginkább a szolgálati autója hátsó ülésen teszi, ahol édesdeden szundikál, amíg sofőrje száguldozva kerüli ki a dugókat.

Dobrev Klára pedig úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nem tudni mi van vele, életjelek ugyanis nemigen érkeznek az irányából. Gyurcsány van csak fent igazi derék legényként egyedül a kormányváltók gátjain. Reggelente szorgalmasan posztolgat, látszólag vagy tényleg abból a célból, hogy megvédje és megdicsérje azokat, akiket úgy érzi épp meg kell védenie. Azonban ezek a bátor hajnali bejegyzések igen érdekesek, mert bár Gyurcsány valóban kiáll szövetségei mellet, dicsérgeti, marketingeli is őket szorgalmasan, de néha kijön belőle az igazi énje, és ilyenkor bizony hajlamos oda-odaszúrni.

Persze csak úgy finoman, hiszen a baloldali koalició egysége szent és sérthetetlen, a Fidesz leváltása az elsődleges szempont, de azért a Dk elnöke nem tud kibújni a bőréből. Mindig jelzi, hogy ő a főnök, ő osztja a lapokat, meg a parancsokat, amelyek betartása után jár a Facebookon osztogatott jutifali. Ismert, hogy néhány napja Márki-Zay Pétert védte úgymond meg, - jelezte, hogy Péter a vezér, őt követik, egyúttal a virágok nyelvét használva érzékeltette, hogy ne nála, hanem a fővezérnél tessenek reklamálni a pénztártól való távozás után, ha nem tetszik az irány. Csütörtök reggel pedig Karácsony Gergelyt védte a védelmébe, de úgy, hogy közben amolyan Gyurcsányosan leereszkedve jól- leügyefogyott balfékezte.

Hiszen ő capo di tutti capi, a főnökök főnöke, úgy dicsér, hogy közben hatalmát és erejét is demonstrálja; beosztottjainak időnként kioszt egy-egy taslit is.

Apáti Bence - ]]>www.origo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Jobbegyenes (2538) Tereb (142) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1305) Kultúra (6) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (516) Gazdaság (675) Vetítő (30) Egészség (50) Politika (1581) Heti lámpás (260) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6589) Tv fotel (65) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Autómánia (61) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>