Ma 2022 július 05. Emese, Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.
Nepop megint pofázik

Nepop megint pofázik

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Kutyából nem lesz szalonna!

Most éppen Vidnyánszky Attila véleménye, álláspontja nem tetszik az agresszív ukrán nagykövetnek, amit persze nagy örömmel népszerűsít a ballib zászlóshajó hvg.hu. A Nepop azt üvölti a jobb sorsra érdemes Hvg olvasó fejébe, amiatt ájvékol, hogy baj az, ha a kultúrát "még mindig" megpróbálja valaki, most éppen Vidnyánszy Attila, a politikán kívül helyezni.

Aranyos, drága Nepop asszony!

Kegyednek a kutúráról, sportról és minden egyébről meglehet a véleménye és saját zárt környezetében, na meg a magyar ballib sajtóban is ordibálhatja azt vég nélkül. Érezheti úgy, hogy joga van kioktatni is bárkit és összemosni olyan dolgokat a háborúval, aminek nem sok köze van ahhoz. Emellett még azt is tolerálja kegyedtől mindenki errefelé - ki jobban, ki kevésbé -, hogy mindenbe beleszól, hogy agresszív, hogy az ellenzékhez dörgölőzik, hogy erőszakos főnöke Magyarországot támadja, és tönkre is tenné, ha ezt Orbán Viktor kormánya hagyná. De nem hagyja! Nos, mivel kegyed mindent mindennel összekever, keverek én is egy kicsit.

Gondolt-e már arra, hogy a 1956-ban az ukrán katonák által elkövetett gyilkosságoknak valamiféle tanúlságát le kellene vonnia?

Vagy gondolt-e arra, hogy nem támadólag, hanem barátsággal, a szeretet, a segítség kérésének erejével forduljon ön, vagy aza farokművész, akinek a talpát nyalja ahhoz a Magyarországhoz, ahhoz az Orbán Viktorhoz, ahhoz a magyar néphez (és ne az ideiglenesen itt állomásozó ötödik hadoszlophoz), aki minden nap az UKRÁN NÉPET támogatja: segíti a napi tízezer menekülőt, gyógyszert és élelmet küld odaátra tonnaszám...?

Gondolt-e már arra, hogy ne ilyen nyomorult ámokfutással folytassa munkáját? Ugyanis, ha továbbra is az önt körberajongó, de a magyar nép ellen dolgozó mocsokkal cimborál és az ő hangjukon szólal meg, akkor nem sok öröme lesz hivatala ellátásában. Az ön választása, hogy az intoleranciát és a gyűlöletet választja, vagy a szeretetet és a másik véleményének tiszteletben tartását.

Igen, tudom, kutyából nem lesz szalonna, tartja a mondás.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Kultúra (6) Mozaik (83) Sport (729) Gazdaság (665) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6159) Vetítő (30) Politika (1581) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1465) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Belföld (8) Történelem (15) Autómánia (61) Jobbegyenes (2347) Gasztronómia (539) Tereb (141) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>