Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
torok-monika-480x330.jpg

Egy kiadós gyűlölködés bármekkora bukást megér a baloldalnak

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Minden hatékonysága ellenére nem szabad túlbecsülni a Habony Művek zsenialitását, ugyanis van, amihez a kormányzatnak is szerencse kell.

Persze régi közhely, hogy annak van szerencséje, aki megdolgozik érte, a szegény embert viszont az ág is húzza. A szegény ember szerepét pedig a magyar politikában már jó ideje kitartóan a baloldal játssza. Most a nyugdíjascsökkentésre mentek rá.

Még szállingóztak hazafelé az idős emberek százai a baloldal Blaha Lujza téri fogadkozó gyűléséről, amikor a baloldali média máris intézkedni kezdett a 2018-as eredményről. A 444.hu vasárnap, majd az elkövetkező két napon is többször köszörülte a nyelvét a nyugdíjasokon, illetve a nyugdíjas-fiatal ellentéten, de ez még a kisebbik baklövés, hiszen az idősebbek jellemzően a Soros-média másik szegmensét olvassák, nem a három négyest. Ám az öregszidás a vasárnapi ünnep óta az Ungváry „nem kell orvos” Krisztiánt véres kardként körbehordozó haladó demokraták egyik kedvenc hobbija lett. A meggondolatlanság iskolapéldája Török Mónika, aki legutóbb a magyar történelmet kétségbeesett gyűlölködéssel értelmező ]]>miniesszéjével]]> jutott hozzá néhány perc mérsékelt hírnévhez, és aki egyébként az azóta elnémult ]]>Nem Némulunk El]]> csoport ]]>arcának]]> anyukája. A Facebookon idős követők sokaságával rendelkező egykori újságíró szíveket kitépő és bárkit élvezettel lelövő, a villamoson és a boltban előrefurakodó, „kezeletlen” nyugdíjasokról értekezett, amire hamar meg is jött a felháborodott elhatárolódás egy korábbi hívétől.

Mi nagyon szorítunk, hogy a baloldal továbbra se legyen képes uralkodni azon az ordenáré modorán, amely mindig ösztönösen fakadt a lelkéből bárkivel szemben,

legyenek azok 1919-ben agyonvert és/vagy felakasztott kulákok, 1950-ben agyonvert, kitelepített és/vagy felakasztott kulákok, 1957-ben agyonvert és/vagy felakasztott pesti srácok, 1990 után folyamatosan mocskolt nemzeti konzervatívok vagy 2006-ban agyonvert és bíróságon elítéltetett tüntetők.

Még sok ilyen dühöngő öregalázást szeretnénk a baloldaltól, amely után magyarázkodnia kell, mint az egyszeri honpolgárnak, aki cigányozott egy jóízűt, majd elfelejtette a végére odabiggyeszteni a kötelező polkorrekt formulát arról, hogy neki is vannak persze roma barátai.

A lehető legmókásabb forgatókönyv, hogy Bokros Lajos és Vajda Zoltán pöszén beleüvöltötte a saját nyugdíjasaik fülébe, hogy még nem tudják, miként, de valahogy elűzik Orbánt 2018-ban, majd rögtön ezután a baloldalnak sikerült úgy belegyalogolnia en bloc a nyugdíjasokba, hogy az teljesen érthető módon kinyitotta a zsebükben a bicskát. Azoknak a nyugdíjasoknak a zsebében, akik a parlamenti választási eredmény mindenkori eldöntői, és akiknek a kormány 2017-18-ban egyébként is alaposan megemeli a nyugdíját.

Valószínűleg már ez is elég lett volna ahhoz, hogy tudják, kire szavazzanak 2018 tavaszán, de ezek után már jó eséllyel arra is emlékezni fognak, hogy kire ne.

Azokra a suttyókra ne, akik egy-két órával korábban még a kormányváltás ötletek helyett sok-sok gyűlölettel körülbástyázott 500 napos tervét szövögették a Blaha Lujza téren, majd annyira ostobák voltak, hogy kicsit később még a saját szavazóik tömegeit is képesek voltak vérig sérteni.

(A nyitóképen Török Mónika látható demokrata harci díszben.)

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (509) Nagyvilág (1464) Mondom a magamét (5838) Egészség (50) Gasztronómia (539) Sport (729) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Politika (1579) Gazdaság (663) Autómánia (61) Heti lámpás (256) Történelem (14) Tereb (139) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (6) Jobbegyenes (2204) Kultúra (6) Életmód (1) Mozaik (83) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>