Ma 2021 április 17. Rudolf napja van. Holnap Andrea, Ilma napja lesz.
Édes kis hazugságok és bácsi, maga nem mohácsi

Édes kis hazugságok és bácsi, maga nem mohácsi

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Borostás kis barátunk poligráfra, azaz hazugságvizsgálóra köttette magát,

FeGyőr eljátszotta nekünk a szuper ügynököt, persze a stílus, a jó csaj, az Aston Martin, a Walther PPK és a Martini is hiányzott. Na, de nem is baj, hiszen azok már a fehér felsőbbrendűség szimbólumai, és az elég gáz, vagy nem? Nem.

Szóval borostás kis barátunk poligráfra, azaz hazugságvizsgálóra köttette magát, hogy bebizonyítsa, ő nem Soros-bérenc, nem külföldi ügynök, és csakis a hazaszeretet vezérli (pro patria et véres leszámolás a Fidesszel). Nagyszerű kis szerkezet, fénykoromban nekem is volt jó pár alkalmam találkozni vele. A poligráfot 1921-ben egy John Larson nevű rendőr találta fel, aki az orvosi egyetemre jelentkezett, és ott kezdett el kísérletezni, hogy milyen élettani reakciókat vált ki, ha valaki hazudik. A készülék természetesen nem gondolatolvasó, csupán méri a bőrünk ellenállását, a vérnyomást, a légzési frekvenciánkat. Ja, és persze a készülék befolyásolható is, sok államban ezért a bíróságok el sem fogadják bizonyító eszközként.

Megnéztem a FeGyőr-videót, és nem győzött meg. Látható az alany, és hallhatók a feltett kérdések, majd a kérdésre adott reakciók. Egy poligráfos vizsgálat nem csupán néhány perces, hanem legalább egyórás, és persze ellenőrző kérdésekkel kezdik a vizsgálatot, amelyekre az alanynak hazudnia is kell, valamint igazat is mondani, hogy egyértelműek legyenek a különbségek. Arról nem is beszélve, hogy a cégek arra szakosodtak, hogy jó pénzért egy rövid tanfolyamon megtanítsák ügyfelüket átverni a poligráfot. Ergo reklámfogásnak oké, meggyőzésnek kevés.

Na, de „ugorgyunk”, ahogy drága jó Pósalaky úr mondotta volt. Hiába próbáltuk meg kiverni (a fejünkből), Gréczy – Szelfi – Zsolt ismét megjelent a politika bűvös porondján. Szerencsére volt rajta nadrág, bár talán az adta a mérhetetlen önbizalmat ahhoz, hogy kritizálja kormányunk lépéseit, és a DK kedvenc szavát, a káoszt mantrázza.

Beszélt még a magyarok pánikolásáról is, ami aztán nagyon nem tapasztalható. Ahogy végignézek Európán, sehol nem viselik az emberek ilyen fegyelmezetten a Covid-19 miatt bevezetett intézkedéseket. Gréczy és a Gyurcsány-párt elkezdte a Mohácsi csatához hasonlítani a magyarországi járványhelyzetet. A semmittevés, az álhírek és a hazudozás után valamit kellett villantani. Apropó, villantani, eme nagyszerű emberről csak egy dedós vicc ugrik be: „Kapitány úr, betört a várba az ellen, mit tegyünk?” „Verjük ki...”

A baloldal járványügyi védekezésének március eleji fénypontja az volt, hogy Gyurcsányné nyolc településen haknizott maszk nélkül, zéró távolságot tartva beszélgetőpartnereitől. Eléggé elgondolkodtató, hogy nem sokkal a látogatásai után egy tatai DK-s önkormányzati képviselő, Tatabányán pedig egy önkormányzati dolgozó hunyt el Covid-19-ben. A felgyógyult Gyurcsányné azóta sem fejezte be a kormány védekezésének támadását. Szerinte a DK nagy tudású orvosai jobban kezelnék e helyzetet.

Miközben tombol a járvány harmadik hulláma, az LMBTQ-aktivisták már megint a gyermekeket veszik célba. A magyarországi Háttér Társaság most közérdekű adatigényléssel fordult a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz, mert egyebek mellett kisgyerekek nemi szervi beavatkozásairól szeretne információt szerezni. Ez már annyira beteg. Nyilván azt akarják „tudományosan” bizonyítani, hogy Magyarországon mennyi transznemű születik. Általában finom vagyok, és nőies, de ne szórakozz velem, ha LMBTQ-aktivista vagy, hogy kedvenc hüvelygombareklámomat idézzem nekik. Ezzel szerintem politikailag elég korrekt voltam.

Az elmúlt hét eseményei bebizonyították, hogy amíg a kormány elérte, hogy az unióban nálunk kapják meg a legtöbben a védőoltást, és nagy valószínűséggel Magyarországon fog elsőként visszatérni a normális élet, addig a baloldal hazudozik, és Soros aktivistái áltudományos baromságokkal akarják mérgezni a magyar családok egészséges szellemiségét. Szóval a helyzet változatlan.

Georg Spöttle - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Kultúra (6) Mozaik (83) Életmód (1) Politika (1578) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Heti lámpás (254) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Történelem (14) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Tv fotel (65) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5229) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (657) Jobbegyenes (2008) Irodalmi kávéház (505) Nagyvilág (1454)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>