Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Deutsch hatalmas győzelmet aratott

Deutsch hatalmas győzelmet aratott

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hiába vergődtek a libsik!

Deutsch Tamás a költségvetési ellenőrző bizottság alelnöke lett az EP-ben

Meggyőző fölénnyel, 11-6 arányban jóváhagyták Deutsch Tamás jelölését, aki így két és fél évre alelnök lesz a költségvetési ellenőrző szakbizottságban. Gál Kingát szintén alelnöknek választották, ő a biztonságpolitikai albizottság alelnöke lett. Bocskor Andreáról, Trócsányi Lászlóról és Hidvéghi Balázsról elhalasztották a szavazást.

Korábban ]]>beszámoltunk róla]]>, hogy az EP liberális és szociáldemokrata képviselői –köztük a magyar képviselők is– a fideszes és a lengyel PiS-ben politizáló alelnök-jelöltek ellen fognak szavazni az Európai Parlamentben. Minden szakbizottság élére egy elnököt és négy alelnököt választanak meg, összesen öt fideszes képviselőt jelöltek alelnöknek.

Hidvéghi Balázs és Bocskor Andrea jelöléséről később fognak szavazni, mert az állampolgári jogi, belügyi bizottság és a kulturális és oktatásügyi bizottság elhalasztotta az adott szavazásokat.

Deutsch Tamást viszont megválasztották a költségvetési ellenőrző bizottság negyedik alelnökének.

Az alkotmányos ügyekkel foglalkozó bizottság és a biztonságpolitikai bizottság szavazásainak eredményével később frissítjük cikkünket!

FRISSÍTÉS: Gál Kingát megválasztották alelnöknek, Trócsányi László kinevezéséről nem ma döntenek.

Pörge Béla - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Belföld (11) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Autómánia (61) Heti lámpás (313) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Gazdaság (709) Nézőpont (1) Tereb (146) Gasztronómia (539) Életmód (1) Mondom a magamét (7603) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Jobbegyenes (2804) Kultúra (9) Mozaik (83) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>