Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Íme az újabb őrület Gyurcsánytól

Íme az újabb őrület Gyurcsánytól

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Lecsapott a Böszme!

A DK magyarul nem beszélő ukrán szavazókkal riogat

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy az uniós lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok számára is lehetővé tegyék az európai parlamenti választáson való részvételt – kezdődik a Demokratikus Koalíció közleménye. ]]>Erről a demokrata.hu is beszámolt.]]>

Molnár Csaba, a DK alelnöke vasárnapi közleményében ezt a javaslatot bírálta. „Ez a gesztus ismét nem szól másról, minthogy a Fidesz a határon túliak szavazataival akarja magát bebiztosítani” – írja, nem véletlenül. Emlékezetes, hogy ]]>a Demokratikus Koalíció az országgyűlési választások előtt gyűlöletkampányt indított a határon túli magyarokkal szemben]]>. Ezek után nem meglepő, hogy csupán ]]>669 határon túli szavazatot kaptak]]>, ami a levélszavazatok 0,3 százalékának felel meg.

Hiába önti a pénzt a Fidesz a magyarul nem is beszélő ukránok nyugdíjaiba, ha itthon szétrohad az oktatás, az egészségügy, időseink pedig méltatlan körülmények közt élnek.

Miután erősen torzítva jellemezte a kárpátaljaiakat, Molnár Csaba a Fidesz által vásárolt szavazatokként írja le a határon túli magyar állampolgárok voksait. A közleményből természetesen Európa-kártya sem maradhat ki: „Orbánéknak közük nincs Európához” – szól az utolsó mondat.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2307) Belföld (6) Mozi világ (440) Mozaik (83) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (513) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Gazdaság (664) Életmód (1) Mondom a magamét (6062) Egészség (50) Sport (729) Nagyvilág (1465) Politika (1581) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (259) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>