Ma 2020 július 11. Nóra, Lili napja van. Holnap Izabella, Dalma napja lesz.
Csintalannak Vona után Gyurcsány az úr

Csintalannak Vona után Gyurcsány az úr

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Sanyi bácsi és a köpönyeg...

Gyurcsány Ferenc az Országgyűlés mai ülésén újra védelmébe vette a Soros-Sargentini-jelentést. A többszörösen megbukott politikus produkciója sajnos nem volt annyira szórakoztató, mint párttársa, Hajdu László minapi felszólalása, de böszmeség tekintetében azonos súlycsoportban vannak.

A Soros-Sargentini-jelentést védelmező Gyurcsány, akinek rendszerváltó tüntetéssorozata kettő, azaz kettő napot élt meg, beszélt tisztességtelenségről, beszélt hazugságról és beszélt bukásról. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy nem egy tükör előtt mondta ezt el, mert akkor még igaza is lett volna.

Csintalan Sándor, kinek politikai fordulékonyságához kétség sem fér, az elsők között írt kommentet az általa egykoron „Böszmeként” emlegetett bukott miniszterelnök videója alá.

Igaz, az ellenzéki palettán nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elk*rták. Nem kicsit. Nagyon.

Ennek legékesebb bizonyítéka az, hogy Gyurcsány még ma is felszólalhat a magyar Országgyűlésben és szabadon terjesztheti böszme gondolatait, miközben ellenfelei nem küzdenek ellene, hanem ]]>majmolják]]> őt.

Tamás Dániel - ]]>www.figyelo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1796) Vetítő (37) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Gazdaság (652) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Autómánia (61) Mondom a magamét (4646) Tv fotel (65) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (489) Egészség (50) Nagyvilág (1450) Politika (1571) Heti lámpás (241) Tereb (140) Sport (729) Mozi világ (440) Történelem (14) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>