Ma 2021 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
Cseh Katka végleg kiírta magát a politikából

Cseh Katka végleg kiírta magát a politikából

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ez már tényleg undorító!
Ha Orbán Viktor tiszteletet kíván Európa lakóitól, talán nem csak férfiakkal kellene beszélgetnie a kontinens jövőjéről.

„Online konferencián beszélgetett Orbán Viktor Aleksandar Vučić szerb és Janez Janša szlovén miniszterelnökkel, akikkel valódi közös vonásuk a demokráciáról és a korrupcióról való rugalmas gondolkodásmód, nem pedig a tradicionális zsidó-keresztény gyökerű Európa védelme, bárhogy is igyekeznek utóbbit bizonygatni.

Önmagában annak persze még örülhetnénk is, hogy a magyar miniszterelnök igyekszik néha elmélyülten gondolkodni Európa jövőjéről, az azonban mintha elkerülné a figyelmét, hogy a valódi kihívást és problémát a klímaváltozás megállítása, a koronavírus-járvány gazdasági következményeinek felszámolása és persze az EU pénzek körüli korrupció jelentik most.

Európa felelős vezetői ezekre a kérdésekre fókuszálnak, és talán a magyar miniszterelnök is több tiszteleletet kapna illiberális kollégáival együtt, ha ezekre a kihívásokra keresné a választ ahelyett, hogy megpróbál szétverni minden eredményt, amit sok évtizedes munkával az európai egység érdekében sikerült felmutatni.

Ha pedig tiszteletet kíván Európa lakóitól, talán nem csak férfiakkal kellene beszélgetnie a kontinens jövőjéről.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Jobbegyenes (2029) Titkok és talányok (12) Sport (729) Kultúra (6) Nagyvilág (1455) Belföld (6) Politika (1578) Egészség (50) Gazdaság (657) Mozaik (83) Mondom a magamét (5299) Heti lámpás (255) Tereb (138) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Történelem (14) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (504) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>