Ma 2020 augusztus 06. Berta, Bettina napja van. Holnap Ibolya napja lesz.
Korda György csalódott szoci polgármesterében

Korda György csalódott szoci polgármesterében

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hoppá! Gyuri bácsi kemény volt!

Korda György slágerénekest interjúvolta meg a 24.hu. A beszélgetés során a járvány is szóba kerül, amit az énekes házaspár lakása mélyén vészelt át. Csak a napokban léptek ki az utcára.

Ennek kapcsán hozta szóba Korda György a II. kerület régi és októberben megválasztott szoci polgármester között megtapasztalt különbséget.

Részlet az ]]>interjúból]]>:

„Korda György: A régi polgármesterünk itt a második kerületben, doktor Láng Zsolt, minden születésnapomra, névnapomra, karácsonyra, kulturális megmozdulásra levelet és valami kedves apróságot küldött nekünk, törődött a lelkünkkel. A mostani viszont, aki tavaly óta van, nem tudom a nevét, a karantén alatt egyetlen telefont meg nem eresztett!

Riporter: Őrsi Gergely.

Korda György: Félreértés ne essék, nem kell tőle egy szelet vajas kenyér sem, de mégiscsak ötven éve itt lakom, itt fizetem az adót, mint a köles. Legalább annyit kéne, hogy „jó napot, Korda úr, én vagyok a maga polgármestere, nincs szükségük egy gyógyszerre, valamire?”. Ennyi csak nem tenné tönkre a költségvetést! Vészhelyzetben nemcsak Budapest díszpolgárának jár az érdeklődés, hanem bármelyik egyszerű vállalkozónak. Csak kell a lelkednek, hogy a kerület vezetője megerősíti: létezel, gondolunk rád.”

Nem gondolnak. Kedves II. kerületiek és nemcsak ők. Így jártak. Ha nem vagyunk feledékenyek, lesz mód javítani.

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Heti lámpás (242) Gazdaság (652) Flag gondolja (33) Egészség (50) Politika (1571) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (1814) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Belföld (5) Autómánia (61) Történelem (14) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (489) Kultúra (6) Életmód (1) Mondom a magamét (4708) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Tereb (140) Mozi világ (440) Nagyvilág (1450)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>