Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
1ba21.jpg

Bencsik András: Kik ők, és mit akarnak?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elképesztő az az arrogancia, ahogy a vesztes liberális elit a törvényesség látszatát is felrúgva védelmezi a többség – lásd: polgári demokrácia – akaratával szemben a saját előjogait.

Az Amerikai Egyesült Államokban a liberális demokraták valóságos hajtóvadászatot rendeznek a januárban beiktatandó új elnök ellen. A leköszönő Barack Hus­sein Obama a legutóbb burkoltan megfenyegette utódját. „Várnunk kell, és meglátjuk…” – jelentette ki Limában Obama, és elmondta, hogy amióta Trump megnyerte az elnökválasztást, az ő célja az volt, hogy tiszteletteljes legyen vele, időt adjon neki a munkatársai kiválasztásához és politikája kidolgozásához, bár „súlyosan aggódik a hazájáért”. Ezért „kész felemelni a szavát” az Egyesült Államok értékei és ideái védelmében, ha úgy látja, hogy Trump elnöksége veszélyezteti ezeket.

Feltehetően ezért zaklatják névtelen telefonálók az áttételes amerikai demokrácia (nehogy már a nép közvetlenül beleszóljon a politikába) második fokozatát betöltő elektorokat, hogy az adott térség választóinak akaratával dacolva mégse szavazzák meg Donald Trumpot. Teljesen véletlenül Soros György hatalmas vagyonából óriási összegeket fordítottak és fordítanak ma is a liberális állások védelmezésére. Mert úgymond nehogy már a bunkó (kirekesztő, rasszista, antiszemita, homofób, fasiszta, náci stb. – a megfelelő szó aláhúzandó) többség akarata érvényesüljön.

Ausztriában például úgy oldották meg e nehéz problémát, hogy nem ragadt a boríték, amiben amúgy a könnyedén megcinkelhető levélszavazatot kellett volna elküldeniük azoknak, akik lusták elsétálni egy szavazóhelyiségig. Ez akkora feladat volt az iparilag körülbelül a XII. század szintjére visszasüllyedt osztrák kormánynak, hogy áprilisról december elejére halasztották az elnökválasztást, egyúttal időt adva az osztrák népnek, hogy alaposan átgondolja döntését: tényleg nem akarja a baloldali-liberális koalíció jelöltjét megválasztani? Az osztrák néppel azonban tartósan baj van, még a megmanipulált közvélemény-kutatások szerint is a jobboldal jelöltje az esélyesebb, így egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy pesti szólás bölcsességét fölismerve, az osztrák kormányzati szervek előbb-utóbb kijelentik, egy a lényeg, hogy (ha a boríték már jó, akkor) ne ragadjon a bélyeg… Mert ez újabb halasztást tenne lehetővé…

A félelem és a túlzott önbizalom elegye olykor elképesztően rossz döntéseket szül. A liberálisok rettegése egy konzervatív-patrióta fordulattól, illetve gőgös hitük jelöltjük diadalában eredményezte George Soros támogatottjainak nyilvánosságra hozását. Ezt feltehetően erődemonstrációnak szánták a Nagy Győzelem előtti pillanatban, de mivel ebből Nagy Vereség lett, a Soros-szervezetek listája felér egy önfeljelentéssel.

Magyarországon az ország méretéhez és a társadalom nyugodt állapotához képest nyomasztóan sok úgymond civil szervezet működik Soros-pénzen. A Demokrata ezért pályázatot hirdet az oknyomozásra képes és hajlandó újságírók számára, hogy segítsenek felderíteni e háttérhatalom, e szövevényes hálózat kapcsolatrendszerét, kulcsszerep­lőit, összefüggéseit, szándékait és céljait. Magyarországon ugyanis nyugalom van, és a társadalom értékrendszere 2010 óta harmóniába került a politikai berendezkedéssel, de ne legyenek illúzióink, a láthatatlan háttérhatalom még nem adta fel. Mindent megtesz a 2018-as országgyűlési választások befolyásolására.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Belföld (11) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Gazdaság (711) Politika (1582) Tv fotel (65) Heti lámpás (319) Sport (729) Mondom a magamét (7657) Jobbegyenes (2815) Autómánia (61) Történelem (18) Egészség (50) Vetítő (30) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>