Ma 2019 március 24. Gábor, Karina napja van. Holnap Irén, Irisz napja lesz.
Ujhelyi belecsapott a lecsóba

Ujhelyi belecsapott a lecsóba

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szegény Pistinek elgurult a gyógyszere!

Közösen mozgósítanak az ellenzéki pártok az EP-választásra – jelentette be Ujhelyi István Facebook-oldalán.

Ujhelyi István elmondta, ma megállapodtak az ellenzéki pártok delegáltjaival, hogy közösen mozgósítják az EP-választásra az „ellenzéki tábort”. Ugyanakkor sportolók, művészek és tudományos emberek csatlakozását is kérte a kezdeményezéshez Ujhelyi. Olyanok jelentkezését várják, akik nem állnának be külön egy adott párt mögé, de az összeborult ellenzék mögé igen – derült ki szavaiból.

A szoci EP-képviselő elmondta, mivel a Fidesz majd biztos mindent belead, az EP-választásokon megszokott alacsony részvételnél magasabbra is lehet számítani, ezért az ellenzéknek is nagyon fontos mozgósítani.

Ujhelyi elmondta, az, hogy együtt vagy külön indulnak a választásokon az ellenzéki pártok, a jövő zenéje, a mai találkozónak nem volt célja ebben a kérdésben döntést hozni. A kampány április 8-án indul, addig még sok idő van – jegyezte meg.

Ujhelyi büszkén, nagy örömmel konstatálta, hogy kezdeményezésére létrejött a mai egyeztetés és ilyen fényes sikerrel zárult. 

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (125) Politika (1571) Sport (727) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (3443) Kultúra (3) Gazdaság (603) Gasztronómia (539) Flag gondolja (32) Vetítő (37) Életmód (1) Egészség (50) Történelem (3) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1300) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (454) Belföld (5) Mozaik (6) Heti lámpás (199) Jobbegyenes (1488) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>