Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Cenzorálná a legnagyobb közösségi oldalt a Momentum elnöke

Cenzorálná a legnagyobb közösségi oldalt a Momentum elnöke

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A baloldal megint nemzetközi csapatok bevonulását kéri

Tarthatatlan

Orbán Viktor „influenszerei” leuralták a Facebookot, az EU meg nézi – írja közösségi oldalán Donáth Anna. Na már most, ez több dolog miatt is érdekes.

Első: Annácska közzéteszi ezt egy olyan oldalon, amelyről köztudott, hogy a jobboldali, konzervatív véleményeket írtja, ahol csak tudja.

Második: ez nem meglepő, hiszen a baloldalról minimum száz éve tudjuk, hogy csak az az elfogadható vélemény, amit ők mondanak, a többi irtandó.

Harmadik: azt is régóta tudjuk, hogy ők, a baloldalon csak néha nyertek választást külső beavatkozás nélkül, azaz legtöbbször a magyar nép (lásd még: nemzet) akarata ellenére jutottak hatalomra.

Negyedik: Egy szexuális zaklatással vádolt ember lánya most azt kéri Brüsszeltől (anno valószínűleg apja még Moszkvától kérte volna), hogy avatkozzon be, sőt, cenzúrázzon egy különben sem a jobboldali, konzervatív értékek iránt elkötelezett közösségi oldalt. Mert! Mert nem tetszik neki, hogy több „influenszer” is jobboldali.

Irgalom atyja, ne hagyj el! Igazi baloldali vircsaft. Vonuljon be ide bármilyen nemzetközi hadsereg, mint rendfenntartó, EU-s pénzek menjenek inkább Nakonxipánba... De, nehogy már „EZEK” leírhassák a véleményüket, a „MI” közösségi médiánkban! És a népek még olvassák is...

Skandalum!

P.s.: Van egy jó ötletem, Annácska, tiltassátok le/be a Facebookot, ha már ennyire elszaporodtak rajta a jobbos vélemények! Mit szólsz?

Csókol benneteket:
Eleméry T. Olivér

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Mozi világ (440) Életmód (1) Történelem (17) Gazdaság (698) Heti lámpás (305) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Belföld (10) Politika (1582) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (535) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2761) Sport (729) Mondom a magamét (7422) Tv fotel (65) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Egészség (50) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>