Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Britannia megszűnt, itt a gender-állam

Britannia megszűnt, itt a gender-állam

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Canterbury érsek szerint helyes, ha a gyerekek szabadon próbálják és cserélgetik ki identitásukat.

Közép-Angliában meghurcoltak egy tanárt, mert véletlenül lánynak nevezte egyik transznemű diákját. Ez a példátlan dolog a jövőben nem fordulhat elő, ugyanis a brit óvodákban már transzvesztiták tartanak különórát. Az anglikán egyház támogatja a „nemes ügyet”, a Canterbury érsek szerint helyes, ha a gyerekek szabadon próbálják és cserélgetik ki identitásukat.

„Ügyesek vagytok, lányok!” – ]]>ez volt az az ominózus mondat]]>, amivel Joshua Sutcliffe kihívta magára a politikailag korrekt világ haragját. Az egyik oxfordshire-i állami középiskola tanára ugyanis így dicsérte meg nebulóit egy sikeres matematikai feladat megoldása után. Ám a leányok között volt egy transznemű is, aki azonnal tiltakozott is a dolog miatt.

Sutcliffe tanár urat ne valamilyen konzervatív, begyöpösödött vénemberként képzeljék el. Mindössze 27 éves, feltűnően jóképű, az új kor gyermeke. Így rögtön elnézést is kért a tévesztésért. Az iskola píszi vezetése azonban nem tűrhetett ilyen kilengéseket, azonnal felfüggesztette a pedagógust. Mi több, feljelentésre a rendőrség is nyomoz, hogy nem sértett-e itt a tanár valamilyen titokzatos kisebbségi és emberi jogot?!

Sutcliffe tanár úrnak persze már bőven volt a rovásán. Először is keresztény, és ezt nem, hogy szégyellné, még büszkén vállalja is. Aztán fakultatív Bibliaórákat tartott, ahol azon „szentségtörésre” vetemedett, hogy megemlítette: a házasság az nő és férfi között köttetik. A Biblia-klubbot azonnal szét is kergette az igazgató.

A Kedves Olvasó most az gondolná, hogy az ügyből országos botrány lett, az anglikán egyház mozgósította híveit, a Canterbury érsek meg rohan a miniszterelnökhöz, királynőhöz. Hát nem egészen…

Az anglikán egyház hivatalos véleménye szerint ugyanis a tanulók bármilyen gendert választhatnak maguknak, sőt, helyesen teszik, ha már kisgyermek korukban elkezdik kipróbálni a különböző identitásokat. Csak megtetszik valamelyik… „Az óvoda és az általános iskola az intenzív felfedezés időszaka.” Ami igaz, de aligha pont a nemi szerepek csereberéjére gondolt, aki először leírta ezt az oktatási krédót.

Apropó, óvoda. Egyes brit kisdedóvókba már transzvesztita „előadókat” hívnak, hogy az LMBTQ közösség iránti toleranciára tanítsák a 2-5 éves gyerkőcöket. Merthogy bennük még nem alakult ki diszkrimináció. Megfelelően átírt gyerekdalokat énekelnek nekik a néni-bácsik, majd mesélnek Teddy maci könnyfakasztó történetéről, amelyben a medvebocs rájön arra, hogy ő nem fiú, hanem lány, és ezután vajon szeretni fogja-e a gazdája.

Valószínűleg az a néhány hónappal ezelőtt – egyébként szintén a brit nemzetközösséghez tartozó – Kanadában megesett történet nem jutott el az illetékesekhez, hogy az iskola-előkészítőben előbb fiú, majd lány ruhát viselni kötelezett ötévesek bőgve mentek haza, mert nem értették, mi is történik…

De vissza Canterbury nagyszerű érsekéhez: Justin Welby egyébként három évvel ezelőtt – nem sokkal hivatalba lépése után – legfontosabb dolgának tartotta, hogy útmutatást adjon ki a homofóbia kezelésével kapcsolatban. Tetszik érteni: nem az anglikán egyházban is elburjánzott pedofíliával, papi zaklatásokkal volt baja, a fő problémát a melegek megvédésben látta. Aztán idén már a „bifóbok” és „transzfóbok” kezelésére is adott tanácsot az egyházi és állami iskoláknak. Ennek fényében Sutcliffe tanár úrnak mázlija lesz, ha az egyház nem közösíti ki tévelygéseiért, valamint a Biblia olvasásáért.

Justin Welby, Canterbury érseke persze érdekes egy figura, multinacionális olajcégeket vezetett, mielőtt úgy döntött, hogy elvonul a világtól. Aztán ez az „elvonulás” mégsem jött össze, az anglikán egyházban ugyanolyan dinamikával tört az élre, mint a pénzvilágában. Az érsek manapság sem a lelkek megmentésével foglalkozik, hanem inkább a Brexitről és a migráns-kérdésről nyilatkozik.

Előbbit természetesen ellenzi, a migránsok előtt meg tágra nyitná Nagy-Britannia kapuit.

Meglepődtek?

fotó: telesurftv.net

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2724) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Gazdaság (694) Mondom a magamét (7262) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Kultúra (6) Heti lámpás (282) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Mozaik (83) Flag gondolja (34) Életmód (1) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Sport (729) Irodalmi kávéház (531) Mozi világ (440) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>