Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Elismerte Márki-Zay Péter, hogy beengedné a migránsokat Magyarországra

Elismerte Márki-Zay Péter, hogy beengedné a migránsokat Magyarországra

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ezt hívják buktának!

 

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője közösségi oldalán azt írta: Márki-Zay ugyanott folytatja, ahol Karácsony Gergely abbahagyta.

Márki-Zay Péter is megesküdött tegnap a CNN-en, hogy bevándorláspárti álláspontot fog képviselni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Karácsony támogatottságának összeomlása miatt csupán egy szerepcsere történt, de minden más maradt a régi

– mutatott rá a politológus.

Karácsony Gergely még baloldali miniszterelnök-jelöltként augusztusban a német Die Zeitnak azt nyilatkozta: „a menedékkérők emberi jogait biztosítani morális kötelességünk, és a programunk része, de nem fogjuk rányomtatni a választási plakátjainkra”, mert „ezzel nem tudunk választást nyerni.”

Most Márki-Zay Péter újdonsült baloldali miniszterelnök-jelöltként a CNN-nek az alábbiakat mondta: „amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel szemben, akárhonnan is érkezzenek hozzánk.”

„Karácsony bukása után tehát Márki-Zay Péter is világossá tette a globális baloldal számára, hogy bevándorláspárti álláspontot fog képviselni. Gyurcsány Ferenc örülhet: a szerepcsere nem változtat az eredeti forgatókönyvön” – összegezte a politikai elemző.

Borítókép: Balogh Zoltán/MTI

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Életmód (1) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Mondom a magamét (7657) Heti lámpás (319) Vetítő (30) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Mozi világ (440) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Sport (729) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2815) Gazdaság (711) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>