Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
Bődöcs végre azt csinálta Gyurcsánnyal, amit kell

Bődöcs végre azt csinálta Gyurcsánnyal, amit kell

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Volt egyszer a vitán felül tehetséges, fiatal humorista...

Volt egyszer a vitán felül tehetséges, fiatal humorista, aki a stand up comedy műfajában zajos és jogos sikereket kezdett aratni, karrierje pedig éveken át ívelt fölfelé.

Pellengérre állított politikusokat is, több-kevésbé minden oldalról. Aztán néhány éve történt valami. Bődöcs Tibor - merthogy természetesen róla van szó - előadásai és egyéb megnyilvánulásai elkezdtek egyoldalúvá válni, céltáblája szinte csak és kizárólag Orbán Viktor és kormánya lett.

A humor élét el kell viselnie a hatalomnak, ezt Vitray Tamástól tudjuk, aki a 2002-es választások előtt vette ily módon védelmébe a Heti hetest.

Ám Bődöcs sem állt meg ott, hogy szinte csak az Orbán és a Fidesz szerepelt repertoárján előadásai során, egyre többet nyilatkozott, amelyekben ugyancsak a miniszterelnök és a "NER" volt a fő témája. Ki tudja, miért, talán lehet, hogy szóltak neki, mindenesetre hosszú idő után Bődöcs jelentkezett egy kisvideóval, amellyel Gyurcsányt figurázza ki.

Így már nem lehet azzal vádolni a humoristát, hogy egysíkú és részrehajló lenne. Ám nem mindegy, kivel milyen módon humorizálunk. Mert a Gyurcsányról készített kisfilm paródia. De az olyan jópofaságok, mint a "varacskos Maradona", és az "Amióta Semjén Zsolték a kereszténydemokraták, Máripócson a Szűzanya nem könnyezik, hanem zokog", vaskos sértegetés, és nem csak a megszólítottaknak.

Úgyhogy Bődöcsnek még igyekeznie kell, ha tényleg az a szándéka, hogy egy kicsit is függetlennek tűnjék. Na nem azzal, hogy Gyurcsányt is sértegeti.

Az ízléstelenségből kellene visszavennie.

]]>https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=dEODabHFMBg&feature=emb_logo]]>

Mauhrer Zoltán

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Egészség (50) Sport (729) Politika (1582) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Belföld (10) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2786) Tereb (146) Heti lámpás (312) Életmód (1) Gazdaság (704) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7536) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>