Ma 2021 augusztus 03. Hermina napja van. Holnap Domonkos, Dominika napja lesz.
Benedek kussoljon, legyen engedelmes

Benedek kussoljon, legyen engedelmes

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megérkezett a kilövési engedély.

Van annak valami diszkrét bája, amikor a balliberális sajtó érteni kezd a kereszténységgel kapcsolatos témákhoz. Ez történik most, akkor, amikor az általuk Ferenc pápának nevezett vatikán püspökéről, Bergoglióról, az érinthetetlen reformpápáról, a szerintük haladó szellemű, egyházat megújító nagyúrról, vagy vele kapcsolatban mer valaki olyat mondani, ami neki esetleg nem tetszhet.

Hogy miért védik annyira Ferencüket, nem is sejtjük – fel sem merjük tételezni, hogy valahonnan utasítást kapnak arra, hogy "védjék be" a havert... –, de az bizonyos, hogy a nemzet, a magyar és a keresztény szavakat főként szitokszóként ismerő és használó 24.hu, 444.hu, hvg.hu vagy a nepszava.hu tegnap ismét térítésbe kezdett a pápai székben pöffeszkedő, migránsokat oly előszeretettel simogató nagyúr mellett. Hogy pontosak legyünk, kedvenc kilövéses játékukat indították el az a XVI. Benedek pápa ellen, aki gondolkodni és véleményt formálni merészelt.

Megérkezett a kilövési engedély, azzal, hogy megjelenése előtt szemléztek egy őszentsége Benedek pápa és Robert Sarah bíboros által jegyzett könyvből.

Ez a könyv pedig  olyan, liberális gondolkodásúak számára istenkáromlással felérő véleményt tartalmazott, hogy a papi hivatás egész embert követel meg, így összeegyeztethetetlen a család alapításával, hisz az is egész embert követel meg. (Egy egész ember pedig nem lehet kettő...)

A konzervatív média állva maradt, hallgat. Nem is érti mi van ebben csodálatos, hisz a cölibátus, ahogy a papi nőtlenséget ismerjük, a papi hivatással együtt jár, ahogy a kamionsöfőrrel a teherautó, a fotóssal a fényképezőgép, vagy a ballib publicistával a gyűlölet és a hazugság.

Nos ezt, a felszentelt papok és Isten között megkötött önkéntes szövetséget szeretné most az ideiglenes vatikáni helytartó lazítani, vagyis megtorpedózni azzal, hogy kivételes esetben a cölibátust nem vállaló valaki (idősebb, házas diakónus?) is lehessen pap, mert az amazóniai térségben vannak olyanok, akik...

Amíg a 24.hu azt az ökörséget találta leírni, hogy "A lap szerint nem jellemző, hogy XVI. Benedek a véleményét hangoztassa egyházi ügyekben...", és nem gondolkodott el azon, mi másról is lehetne karakteres véleménye őszentségének, addig a 444.hu szerint szembeszegül a haladóbb nézeteket valló Ferenccel. A Hvg pedig már hazugsággal vádolja XVI. Benedeket, azzal a füllentéssel, hogy a visszavonultatott pápa állítólag megígérte, csendben marad.

A legkésőbb ébredő Népszavának is kellett villantania egyet. A nem kimondottan keresztény vallási lap főcímében üvölti világgá, Benedek atya lázad, nem engedelmes. Ezek szerint a lapnak lehet véleménye vallási ügyekben, az ehhez nem értő XVI. Benedek pedig kussoljon, legyen engedelmes szolgája a haladó szellemű, balliberális hátszelű vatikáni nagyúrnak.

Nem tudom, másnak e tájék mit jelent, nekem borsózna a hátam, ha egy ballibbant publicista haladó szelleműként jellemezne, vagy bármi pozitívat papírra vetne velem kapcsolatban.
Hogy Bergoglio hogy van ezzel, azt nem tudom...

Üdvözlet,
 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Heti lámpás (255) Belföld (6) Mozaik (83) Kultúra (6) Tereb (138) Politika (1578) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Vetítő (30) Egészség (50) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Történelem (14) Nagyvilág (1456) Gazdaság (660) Mondom a magamét (5471) Jobbegyenes (2085)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>