Ma 2024 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
Bencsik András: A látszat halála

Bencsik András: A látszat halála

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
 Ki győzött? Nehéz megmondani.
Mondhattam volna, a hazugság halála. Ez az év a valóság és a látszat könyörtelen háborújáról szólt. Ki győzött? Nehéz megmondani. De mindenképpen sikerként könyvelhetjük el, hogy a látszat hadserege, noha minden hadra fogható egységét hadba vetette, nem volt képes átütő sikert elérni. Másfelől a valóság hadserege megvetette a lábát, és bár szó sincs arról, hogy fellélegezhetnének a védők, reménykedhetünk.

A háború az európai hadszíntéren zajlik, egymástól eltérő, a virtualitás dimenziójában azonban teljes mértékben összefüggő frontokon. Van, ahol a látszat, vagyis a hazugság hadereje azt próbálja elérni, hogy az emberek adják fel természetes felfogásukat példának okáért arról, hogy az univerzum és benne a teljes élővilág bipoláris. Van anód és katód, pozitív és negatív, sötét és fény, van hím és nőstény, kiáradás és befogadás, felívelés és lehanyatlás, születés és halál és így tovább. A virtualitás hadereje, ahol lehet, törvénnyel igyekszik rákényszeríteni az embereket, hogy megtagadják a világmindenség alaptörvényét.

Mintha csak azt akarná elfogadtatni ez az őrültségében módszeres hatalom, hogy az emberek ismerjék be, hogy a Föld lapos, az ég egy nagy fekete búra, amin lukak a csillagok, és a lukakon át egy virtuális mennyország fénye ragyog le ránk. Körülbelül ugyanilyen észbontóan természetellenes azt állítani, hogy a férfinek és nőnek teremtett ember – nem úgy az egész élővilág – valójában ötvenkétféle nemet választhat magának, mert az, hogy valaki kisfiúnak vagy kislánynak születik, az nem a teremtés rendje, hanem a mindenség valóságától magát elszakítani próbáló egyén önmegvalósító akaratának a függvénye csupán.

Egy másik fronton az élővilág alaptörvényére igyekszik végzetes csapást mérni a sátáni haderő, amikor partizánjait és álcázott ügynökeit az ellenség frontvonala mögé mélyen bedobva azt hirdeti, hogy minden természetes populáció legfontosabb törvénye, amely a moszatoktól a mezei virágokon, csigákon, madarakon, két- és négylábú vagy épp csúszó-mászó, úszkáló élőlények mindegyikére igaz, hogy a többségnek fenn kell maradni, mert különben kihal a faj, az többé nem érvényes.

„Nem kell fajfenntartás, ne szülessenek gyerekek, mert az rasszista, kirekesztő, következésképpen fasiszta, és mint ilyen, üldözendő. Nem tartozol felelősséggel az utánad jövő nemzedékért. Szüleid döntése rólad az ő magánügyük volt, te nem tartozol se hálával, se felelősséggel ezért, hiszen nem kérdeztek meg felőle. Ergo, éld a magad életét, hiszen ez egyszeri és visszavonhatatlan alkalom! Mivel nincs Isten, nincs univerzum sem, és nincsenek alaptörvények: te magad döntöd el, hogy számodra mi a jó és mi a rossz. És ha elfogynátok, mert utánatok már nem jön senki, hát ne aggódj, mert majd jönnek mások, akik még színesebbé, varázslatosabbá és izgalmasabbá teszik a haláltáncot, amit életnek nevezel… amíg élsz.”

Ez a legkeményebb front, itt dúl a leghevesebb csata. Itt ásták be magukat a legelszántabban a valóság védelmezői. Az óév a miénk volt. A látszat hadereje, benne a Soros-különítményesekkel, nem tudott sem áttörni, sem zavart kelteni. Ám a háború nem ért véget. Az ellencivilizáció, erejét összeszedve, újabb támadásra készül. Nem úgy szól a kérdés ezért Magyarországon, hogy megnyeri-e a Fidesz–KDNP a tavaszi választást, hanem úgy, hogy képesek leszünk-e megvédelmezni mi, magyar férfiak és nők létezésünk természetes, Istentől való kereteit.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Heti lámpás (306) Politika (1582) Sport (729) Mozi világ (440) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7425) Gazdaság (698) Tereb (146) Történelem (17) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2763) Belföld (10) Egészség (50) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Nézőpont (1) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (535)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>