Ma 2020 szeptember 21. Máté, Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.
van-der-bellen-660x330.jpg

Az osztrák államfő elmebeteg

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A többszörös csalással megválasztott osztrák zöldpárti államfő olyan tüneteket produkál, amelyeket a legsúlyosabb liberopátiás elmezavar jelének kell tekintenünk.

Emlékezhetünk, Van der Bellent a centrista jobboldali jelölt ellenében kellett megválasztatni, aki azzal érdemelte ki a “szélsőjobboldali” jelzőt a liberálisoknál, hogy nem tartotta szégyellni valónak, hogy osztrák, fehér, férfi és nem akar tömeges muszlim bevándorlást.

Bellen egy beszélgetés során a következőket mondta ki a széles nyilvánosság előtt:

“Minden nőt meg kell kérni, a vallási okok miatt fejkendőt viselők iránti szolidaritásból maga is viseljen fejkendőt.”

Persze lehet, hogy Bellen nem elmebeteg, hanem egyszerűen egy haza- és nemzetáruló gazember, aki az osztrák, nem muszlim nők integrációját akarja előkészíteni, az Ausztria helyén létrejövő fundamentalista iszlám állam társadalmához. Egyszerűen szoktatja őket.

Ha azonban eltekintünk e valószínű lehetőségtől, azt is feltételezhetjük, hogy Bellen egy nagyon buta liberális, aki afféle ideológiai zombiként automatikusan mindenütt alkalmazza vallása-ideológiája primitív tételeit, függetlenül a kontextustól.

A liberalizmus faék egyszerűségű emberképe három csoportra osztja az embereket, szerencsétlen üldözöttekre, menekültekre, akik mindig jók, kirekesztő fehér, heteroszexuális férfiakra, akik mindig rosszak, valamint olyan emberekre, akik befogadják a szerencsétlen menekülteket, üldözötteket és ezért mindig jók. A befogadás ebben az esetben a teljes kritikátlanságot, az üldözöttel való teljes azonosulást jelenti.

Azt, hogy a befogadónak kell alkalmazkodnia teljesen a menekülthöz.

A liberalizmus rugalmas ideológia, hajlandó egy üldözött csoport kedvéért elárulni egy korábbit, ha az új üldözöttebb vagy egyszerűen trendibben üldözött. Így jártak a zsidók és a nők, pár éve még minden az ő elnyomásukról szólt, de a fiatal muszlim férfiak vonzóbb üldözötti csoportnak bizonyultak. A zsidókat teljesen ejtették, a bevándorló muszlimok zsidók elleni támadásait már meg sem írja a fősodratú média. A nők sem elég vonzott elnyomotti csoport már. Ennek oka, hogy a muszlim nőket nem fehér férfiak, hanem muszlim férfiak nyomják el, ami fogalmilag lehetetlen, egy elnyomott csoport nem lehet maga is elnyomó. Ez is a fehérek bűne, ezért a muszlim nőket úgy kell egyenlősíteni a fehér nőkkel, hogy azokat is a muszlim férfiak elnyomása alá helyezzük, aminek kezdő lépése a fejkendő önkéntes, majd később kikényszerített viselése a nem muszlim nőknél. Egy fehér nő azért mert fehér, elnyomóbb, mint egy nem fehér nő, tehát nagyobb felelőssége van abban, hogy a fehér férfiak úgy nyomják el a fiatal muszlim férfiakat, hogy a muszlim nők is el legyenek nyomva.

Ez persze csak a liberális agy számára “logikus”, de hát azért pszichiátriai tünet és nem normális gondolat.

A fentiek elolvasása után emlékeztetném a Kedves Olvasót, hogy nem én diliztem be, hanem az osztrák elnök javasolta azt a nem muszlim nőknek, hogy szolidaritásból viseljenek fejkendőt. Tehát nem az elnyomott muszlim nőknek javasolta, hogy ne viseljenek vagy az elnyomó muszlim férfiaknak javasolta azt, hogy ne nyomják már el a muszlim nőket, hanem nyomás alá helyezte a nem muszlim nőket, hogy úgy legyenek szolidárisak az elnyomott muszlim nőkkel, hogy ők is elnyomatják magukat.

És ez a sötét hülye közgazdász professzor valami egyetemen.

Mondjuk így meggondolva valószínűleg veszett is, ha azt gondolja, hogy a fehér nők szolidaritási kendőviselésétől a muszlim férfiak megjavulnak.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Jobbegyenes (1849) Irodalmi kávéház (490) Kultúra (6) Autómánia (61) Vetítő (37) Sport (729) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4801) Politika (1571) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Történelem (14) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1452) Belföld (5) Flag gondolja (33) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Heti lámpás (243) Mozaik (83) Életmód (1) Gazdaság (652)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>