Ma 2020 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
Kicsoda valójában Gyurcsány?

Kicsoda valójában Gyurcsány?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt olvassák el! Zseniális!

Aki a legtöbb intőt, rovót kapta a pápai általános iskolában.

- Aki a Vaszari Hunyadi Termelőszövetkezetben krumpliszedéskor köveket gyűjtött a zsákokba, hogy a leméréskor több pénzt kapjon, mint a többiek. - Akit eltávolítottak a pápai középiskolákból még mielőtt harmadszor is bérmálkozott volna.

- Aki összemarta és leordította a budapesti középiskola kollégiumának igazgatóját, és akit év közben eltanácsoltak a budapesti gimnáziumból is. Emiatt kolokvált" Pápán. - Aki Pécsett politechnika tanárnak készült, de bemutató óra, és gyakorlat nélkül.

- Akinek az apja kerékpárlopásból, asszonyok táskájából lopott pénztárcákból töltött fel a garatra rendszeresen, és emiatt két évet ült.

- Aki meghonosította Magyarországon a gyűlöletkampányt és a karaktergyilkos lejárató propagandát.

- Aki a választási kampányban lehazudta az ország valós pénzügyi helyzetét, és gazdasági, majd Veres nevezetű pénzügyminiszterével Euró milliós nagyságrendben költött az adófizetők pénzéből arra, hogy nyugat-európai újságokban manipulatív cikkek jelenjenek meg Magyarországról.

- Aki a választást követő napokban sarokba vágta a választási programját, és az új parlamenttel visszavonatta a már hatályban lévő adócsökkentési programot, miközben az ígéretektől merőben eltérő, vagy azokkal szöges ellentétben álló kormányprogramot nyújtott be.

- Aki százmilliárdnyi ÁFA visszatartásával vállalkozók tízezreit tette végképp tönkre és visszafordíthatatlanná tette a körbetartozási spirált.

- Aki választások előtt a Svábhegyi Gyerekkórház szobáiban meghatottan simogatta a beteg gyerekeket, hogy azután a "reform" jegyében bezárassa az intézményt.

- Aki a szocialista választási kampány kidolgozásával és tanácsadással azt a "Drezdai-Kör" nevű csoportot bízta meg, amelynek a szlogenje: "Ha a népszerűségeden nem tudunk javítani, elérjük, hogy a riválisodat nálad is jobban utálják".

- Aki 2004-ben megpuccsozta az akkori kormányfőt, Medgyessy Pétert. - Aki hazudott reggel, délben meg este.

- Aki "elqrta", nem kicsit, nagyon! - Aki majd beledöglött abba, hogy saját bevallása szerint, úgy kellett tennie, mintha kormányozna, miközben nem csinált semmit.

- Aki a Merkellel, II. János Pál pápával, Bush-sal és Fico-val való találkozása után az említettek részéről tartott sajtótájékoztatójukon a partnerei korrigálni voltak kénytelenek, mert egyoldalúan meghazudtolta őket. - Aki köztársaságpárti mivoltát hangsúlyozza, holott a rendszerváltás előtt a FIDESZ és az MDF teljes ellehetetlenítését szorgalmazta.

- Akinek a kormányzása alatt megduplázódott az államadósság.

- Akinek a kormánya(i) nemzetközi szinten második helyet szereztek az GDP arányos államháztartási hiány előidézésében.

- Aki a svájci Davosban azt nyilatkozta, hogy a magyar gazdáktól meg kellene vonni az uniós támogatásokat.

- Aki akkora "demokrata és hazafi", hogy esze ágában sem volt teljesíteni a nyilvánvaló népakaratot, és lemondás helyett húsz körömmel kapaszkodott a hatalomba, miközben éppen politikai riválisait vádolja féktelen hatalomvággyal. - Aki egy zsidó tulajdonostól elkobzott villában játssza az antifasisztát!

- Aki előszeretettel használ hitleri jelszavakat: Egy ország, egy program, egy ember (Neue Ordnung) - Aki antiszemitának és fasisztának nevezi politikai ellenfeleit, és a fasizmus alaptalan felemlegetésével sorozatosan lejáratja a világ előtt Magyarországot. - Akit Kulcsár Attila nevű bűntársa egyszerűen csak Gyurcsányinak hívott, aki ha baj van, végül minden kényes ügyet elsimít.

- Akinek a minisztériumában (állítólag tudta és beleegyezése nélkül) alapítványi pénzek sorsáról döntöttek ifjú szocialista politikusok (Zuschlag, Mesterházy, Arató, Újhelyi), és a sokszázmilliónyi támogatással ma sem tudnak elszámolni.

- Akinek a Zuschlag-ügyben tett ügyészségi vallomását (ígérete ellenére) a mai napig sem hozták nyilvánosságra. - Aki lényegében nulla befektetéssel (és hathatós anyósi segítséggel) privatizálta a MOTIM-ot, és más állami vállalatokat.

- Aki miután privatizálta és az állammal felújíttatta a balatonöszödi kormányüdülőt és a Szalai utcai képviselői klubot, majd ugyanolyan áron visszabéreltette az államtól mint már saját tulajdonát.

- Akit eddig csak azért nem lehetett köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert mentelmi joga van, mert az ügyészség sorozatosan megtagadja ügyében a nyomozást, és az elkövezett adócsalások és bűncselekmények időközben elévültek.

- Akinek a kormánya agresszíven hozzálátott a tradicionális magyar társadalmi szerkezet, a család, és a keresztény erkölcsi normák szétveréséhez, a drogosok, pedofilok, a nemi másságukat nyíltan vállalók elvtelen kormányzati bátorításával.

- Aki jóváhagyta, pártolta, segítette az egészségügyi törvény néven elhíresült, nyilvánvaló népirtást. - Akinek a feleségét (a pápa elleni merényletben való közvetett családi érintettség okán) kitiltották a Vatikánból. - Akinek a cégei olcsóbban kapják az áramot, mint bárki más.

- Akinek az cégeinél sorozatosan megszegik a munkaügyi előírásokat, túllépik a törvényes munkaidőt, ahonnan a szakszervezeteket is kitiltották az üzem területéről. - Aki a 2004-es népszavazási kampányban megtagadta a határon túli magyarokat, és 23 millió román beözönlésével riogatott.

- Akinek a kormánya tanulmányt készíttetett és távol-keleti bevándorlók millióinak befogadásáról.

- Akinek a kormánya nehezebben ad állampolgárságot egy határon túli magyarnak, mint egy egyéb bevándorlónak. - Aki a privatizáción és az energia szerződések révén befolyó kincstári összegeket magánvagyonaként Indonéziába menekítette.

- Aki a magyar rendőrséget a hatalom ökleként, párt-milíciaként működtette.

- Aki szándékosan keltett terror-fenyegetettség pánikot minden alkalommal, amikor el akarta terelni a figyelmet egy-egy ügyről, vagy a kormányzati alkalmatlanságáról.

- Aki az ellene tüntető tömegbe lövetett 2006. október 23-án, miközben aznap legalább háromszor konzultált a legfőbb rendőrségi vezetőkkel.

- Aki gátlástalanul zsarolja, és sakkban tartja párttársait azok viselt dolgai miatt.

- Aki alkotmánysértően, a titkosszolgálatokat felhasználva megfigyeltette a szabadon választott önkormányzatokat. - Akinek a Keller Lászlóval fémjelzett kormánya Kapolyi László közbeiktatásával törvénytelenül megfigyeltette az ellenzék prominens képviselőit.

- Aki a "haladó baloldali" hagyományokat folytatva, tönkretette Magyarországot.

- Aki azt mondta Magyarország miniszterelnökeként, hogy "akinek nem tetszik, el lehet menni ebből a qrva országból!"

- Akit Franciaországban kezeltek az elmebajával! Aki még mindig nem találja a diplomáját.

Forrás: ]]>Kulcsár Lajos Facebook]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4938) Sport (729) Jobbegyenes (1908) Autómánia (61) Vetítő (37) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Történelem (14) Életmód (1) Tv fotel (65) Politika (1571) Nagyvilág (1452) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (5) Gasztronómia (539) Tereb (140) Heti lámpás (246) Gazdaság (655) Irodalmi kávéház (492) Mozi világ (440) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>