Ma 2022 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
Ugye, a Te agyadat még nem mosták át?

Ugye, a Te agyadat még nem mosták át?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Vajon Te észreveszed, hogy mennyire ki vannak fordulva a dolgok? - Jeszenszky remek írása!

A bevándorlók békések, a terrorcselekmények elszigetelt esetek, a multikulturalizmus sikeres.

„Vajon Te észreveszed, hogy mennyire ki vannak fordulva a dolgok? Hogy minden, ami normálisnak, természetesnek tűnik – egy normális ember számára – azt állandóan támadják, megkérdőjelezik. Ha Te mégis kiállsz a természetes, normális dolgok mellett, akkor viszont téged támadnak. Nem mondhatsz semmit anélkül, hogy ne kelljen attól félned, ezzel megsérted mások érzékenységét. Nem lehet véleményed, nem mesélhetsz vicceket. Nem lehetsz önmagad. Mert elő van írva, hogy mik a frankó dolgok, és mik nem.

És inkább nem is kérdőjelezed meg. A bevándorlók békések, a terrorcselekmények elszigetelt esetek. A multikulturalizmus sikeres, kitűnő kebabot ehetünk Európa bármelyik nagyvárosában. Trump rasszista. Magyarország szar hely… És inkább nem veszel tudomást egy-egy terrortámadás után az azt éltető milliónyi Facebook-kommentről, amelyek hétköznapi, állítólag békés bevándorlótól származnak. Nem hallgatsz azokra az ismerőseidre, akik elmondják, hogy míg 10 éve imádtak a nyugat-európai nagyvárosokban kiülni este a parkban a padokra, ma ezt már nem tehetik meg, nemhogy egyedül nőként, de még férfiakkal sem.

Mert rendszeresen megtámadják őket. Nem olvasol utána, nem keresed meg, hogy volt-e Trumpnak valaha is bármilyen rasszista megnyilvánulása…vagy valójában ezzel szemben óriási a támogatottsága a feketék és a spanyol ajkú bevándorlók körében is. Becsukod a füled, ha arról van szó, hány nyugat-európai vett már házat Magyarországon és költözött ide, mert itt biztonságban, békében élhetnek…”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Mozaik (83) Tereb (142) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Belföld (8) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Politika (1581) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Nagyvilág (1304) Gazdaság (669) Jobbegyenes (2486) Történelem (15) Mondom a magamét (6470) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (516) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Gasztronómia (539) Sport (729) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>