Ma 2021 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Apáti Bence: Egy "Magyar Hang"

Apáti Bence: Egy "Magyar Hang"

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Czutor úr fenyeget minket!

ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.” A fenti okos és előremutató gondolatokat Czutor Zoltánnak, a Belmondo nevű méltán ismeretlen és sikertelen zenekar énekesének(?) - frontemberének - köszönhetjük.

Ő tudta lepötyögni.

Esti komment.

Amolyan elmélkedős, akasztgatós, lámpavasra húzós. 

Fontos szabály, hogy az ember, főleg ha ismert, ne nyúljon könnyelműen a klaviatúra után. 

Mert megesik, hogy a végén valami Czutoréhoz hasonlatos gondolatok fognak nyilvánosságra kerülni. 

Például most, amikor ez a majdnem híres énekes arról fantáziált, hogy ha bizonyos újságírók neki nem tetsző dolgokat mondanak a Hír TV-ben, azzal ki fogják erőszakolni, hogy ő, - ők - és a nép, úgy bánjon majd el(!) minden olyan emberrel, aki a Fideszre tette az ikszet, mint, ahogy annak idején a nyilasokkal és az ávósokkal a múltban tették. 

Akik esetleg nem figyeltek oda töriórán, azoknak mondom, hogy a nyilasokat és az ávósokat a nép - a köznép - különböző történelmi okokból és jogos felháborodásukból kifolyólag hajlamos volt meglincselni, és/vagy agyonlőni, majd mindenki okulására egy közepesen magas ám teherbíró lámpavasra fellógatni. 

Az esetek túlnyomó részében így bántak el(!) a fentebb felsorolt szervezetekhez tartozó figurákkal. 

Czutor kasszandrai jóslata szerint, ha továbbra is szájukra fogják venni a Magyar Hang és egyéb ellenzéki újságok munkatársait a Hír TV műsoraiban és nem a nekik kijáró, a lehető legnagyobb tisztelet hangján fognak megemlékezni róluk és a munkásságukról, azzal azt fogják elérni - “kierőszakolni” -, hogy a nyilasokéhoz és az Ávósokéhoz hasonló módon fog elbánni velük a magyar nép. 

Illetve ők. 

Hogy az ők, azaz a “mi” kikre vonatkozik - a Belmondo zenekarra, a Magyar Hang munkatársaira, esetleg a teljes ellenzéki sajtóra, vagy csak Czutor úr egyre szűkülő baráti körére - nem teljesen világos. 

Mindenesetre a majdnem híres, legutóbb az RTL-Klub, celebek részvételével forgatott főzőversenyében szereplő énekes egészen biztosan benne lesz abban a csoportban, amelynek tagjai majd úgy fognak elbánni az összes Fidesz-szavazóval, mint hajdanán az Isten adta nép a nyilas suhancokkal.  Persze csak abban az esetben, ha a Hír TV-n nem hagyják abba a Magyar Hang és annak roppant képességes főszerkesztőjének kritizálását. 

Tehát, ha jól értelmezem Czutor úr fenyegetését, akkor a cirka 2 és fél millió Fidesz-szavazó abban és csak is abban az esetben úszhatja meg az akasztás és a lincselés általi elhalálozást, ha televíziónkban nem viccelődnek többet az ellenzéki sajtót írókon. 

Méltányos. 

Ez aztán a deal. 

A hülyének is megéri. 

Azonban félő, mégsem fogunk élni a felkínált lehetőséggel. 

Végül, a jövőben minden olyan  koncertszervezőnek, és szerkesztőnek lebegjen a szeme előtt ez a mondat, aki Czutor meghívásán gondolkodik: 

"ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.”

Ne felejtse el egyetlen koncertszervező, és egyetlen szerkesztő se, mielőtt tárcsázza a művész úr számát, hogy mit gondol, milyen sorsot szán az összes(!) fideszesnek Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar énekese.

Gondoljanak a Fidesz-szavazó nézőikre, akik nem biztos, hogy örülnének, ha ez a figura feltűnne a képernyőn vagy egy koncerten.

Apáti Bence - ]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (509) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2168) Történelem (14) Heti lámpás (255) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1463) Életmód (1) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Politika (1578) Mozaik (83) Tereb (138) Szépségápolás (15) Gazdaság (663) Mondom a magamét (5743) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>