Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Lip­tai Cla­u­di­ára és Tóth Ve­rára ron­tot­tak Gyur­csányék

Lip­tai Cla­u­di­ára és Tóth Ve­rára ron­tot­tak Gyur­csányék

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Meg­aláz­zák azo­kat, akik nem a sze­ke­rü­ket tol­ják.

Sza­bá­lyos had­já­ra­tot in­dí­tott az egyik leg­is­mer­tebb Gyur­csány-párti ak­ti­vista, a Macska Jan­csi be­ce­névre hall­gató Ho­mon­nay Ger­gely, nyil­ván­va­lóan a Gyur­csány-párt ne­vé­ben.

Igazi hírességeket, Tóth Verát, Liptai Claudiát, aztán meg Ördög Nórát vettek célba, sőt szabályosan megzsarolták őket. Nem tetszik nekik, hogy ezek a sztárok nem állnak ki a Gyurcsány-klán mellett.

Homonnay, a folyton Bözsi nevű macskájával pózoló „Macska Jancsi”régi cimborája, lelkes szekértolója a rózsadombi milliárdos famíliának. Gyurcsányné is nagyon kedveli  az egész napját macskája futtatásával töltő Homonnayt .

Nemrég személyesen zarándokolt el hozzá, hogy ő is szelfizhessen vele, hátha így többen szavaznak majd rá. No meg hogy egyeztessenek kampánykérdésekben, miben segíthetne  még Gyurcsányéknak a macska gazdája.

Nyilvánvalóan ekkor beszélték meg, hogy a következő célpont Liptai Claudia és társai lesznek.

Először tehát Liptai Claudiára rontottak rá, merthogy a közösségi oldalain nem tesz közzé politikai, nyilvánvalóan Gyurcsányékat támogató posztokat.

]]>A Teljes cikk ITT olvasható el!]]>

]]>www.ripost.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (259) Kultúra (6) Mozi világ (440) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Történelem (14) Jobbegyenes (2307) Nagyvilág (1465) Tereb (141) Egészség (50) Politika (1581) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6062) Belföld (6) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (664) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>