Ma 2023 március 25. Irén, Irisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.
Annácska és a demokraták

Annácska és a demokraták

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Orbán vesszen!

„Fletó összeszedi a drótot a határon, aztán tele lesz a Vajdaság megint barnás-kormos tinédzser agysebésszel…” Lujo bácskossuthfalvai barátom ennyit üzent a hétvégi hódmezővásárhelyi választási eredmény után. Akkor még nem tudta, hogy Kelemen Anna visszalép a demokraták összefogása érdekében. Akkor beszélt volna a politikai prostitúcióról is – Jobbiktól LMP-ig.

Én általában nem szeretem komolyan venni a világ dolgait. Úgy még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. A nap többnyire minden reggel felkel, és az uszoda is nyitva tart. Meg az élet egyébként is komplikáltabb dolog annál, hogy kibírjuk egy sportfröccs nélkül.

De az a perverz öröm, ami egy kisváros megszerzése után elöntötte az ellenzéket, az kissé gyomorforgató. Hirtelen jó pajtások lettek, jobbikos szereti a szocialistát, LMP-s kerítő asszony meg stólát lobogtat a politikai gender-nász fölött.

Most a hódmezővásárhelyi eredmény hirtelen erkölcsi feloldozást adott a szocialistáknak a poszt-nácikkal szemben? Vona Gábor befogadást nyert a „demokratikus politikai szalonba”, mert ex-mellényeseivel segítettek hozni egy helyi választást?

Most szobatiszták?

Értem persze, hogy a pénznek és hatalomnak nincs szaga. Heller Ágnes meghirdette, Konrád György rákontrázott, Havas Henrik a szennyesből hozott valami hozzávalót – éljen a demokrácia!

Orbán vesszen! Ez az egyetlen üzenet, és ezért összeállnak mindennel és mindenkivel. Sorosi pénz, Simicska odavetett milliói – mindegy, a gyűlölet összeköt.

Csak tudják, itt nem a saját bankszámlájukkal, degesz bukszájukkal játszanak. Itt emberek életéről van szó.

A felvezetésben említett barátom tökéletesen megfogalmazta, hogy mit jelent a migráns. Amíg a határzár fel nem épült, a Vajdaságot úgy lepték el, mint egy sáskaraj.

Ha ezek hatalomra kerülnek, akkor nem csak rajtunk megy át ez a siserehad, hanem tönkreteszi a délvidéki magyarok életét is. Felelősségünk van feléjük? Gyurcsány persze már valakinek eladta őket, szekundánsait ismerjük, Vona Gábor is törekszik erre a szerepre. De tisztességgel, becsülettel ez nem elfogadható.

Lujo barátom tapasztalata azért érdekes, mert tudja, tapasztalta, mit jelent a migráns-invázió. Biztos, hogy ezt a „tudást” mi is meg akarjuk ismerni?

Sokaknak sokszor elege volt már a „Soros-kampányból”. Nem volt igazán kézzel fogható. Azonban gondoljanak bele: Jobbiktól LMP-ig miért állt most hirtelen össze ez az egész? Gyurcsánnyal díszítve. Ki finanszírozza? Simicska ennyit nem von el a whisky-kasszából.

Ezt azért tudjuk.

Végezetül egy hír, csak, hogy ne idegeskedjenek fölöslegesen: Kelemen Anna kétes erkölcsöt hajszoló hölgyemény mégsem indul a választásokon. Ezt a demokraták győzelme érdekében teszi, nehogy konkurencia legyen.

Egy a szakma…

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Gazdaság (676) Mondom a magamét (6700) Irodalmi kávéház (518) Életmód (1) Gasztronómia (539) Heti lámpás (261) Sport (729) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2574) Vetítő (30) Egészség (50) Autómánia (61) Mozi világ (440) Belföld (8) Tereb (142) Nagyvilág (1306) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>