Ma 2023 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
Összehányta magát az ellenzék

Összehányta magát az ellenzék

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Emelt fővel tapicskoljanak benne.

A hírek nemcsak tájékoztatnak az eseményekről, olykor – noha kommentárt nem tartalmaznak – magukban is hordják a válaszokat. Különösen alkalmas lehet a kimondatlan következtetésekre, ha például ezeket a tudósításokat, akár a kirakós játékot összeillesztjük, még inkább sorrendbe állítjuk.

Az első hír: Szikora Róbert az egyik ellenzéki hírportálnak nyilatkozva mindenféle finomkodás és mellébeszélés nélkül, azaz egyszerű polgárként azt mondta: „Orbán Viktor miniszterelnök úr istenáldotta tehetség”, akiért köszönet a „Szűzanyának és a józan magyar választóknak”. A liberálisokról az interjú során más vonatkozásokban is őszinte, ezért lesújtó véleményt mondó zenészről egy másik ellenzéki hírportál azonnal mint felcímkézett bűnösről és talpnyalóról már azt írta: „Elhányod magad Szikora legújabb Orbánt éltető ömlengésétől.”

A második hír (néhány órával későbbről): Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester az ATV-ben bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek a 2022-es választásokra. Versenybe száll, noha elismerte, hogy esélyesnek tartja maga mellett (után?) Karácsony Gergely budapesti főpolgármestert is, akit még nála is jobb szívvel ajánlott a Simicska által futtatott Vona Gábor csúfosan megbukott miniszterelnök-jelölt és lemondott jobbikos exelnök.

A másik leváltott jobbikos exelnök Sneider Tamás Vonát is megkontrázva Márkit és Karácsonyt már egyszerre futtatja, méltatja: „Drukkolok nekik!” – kiáltja karlendítve. Szerintem Putyin, Trump, Erdogan meg az egész kínai vezetés legalább fele már a körmét rágja idegességében, miként lehetne azonnal közelebbi kapcsolatba kerülni ezzel a magyarság élére törő két politikai géniusszal.

A harmadik hír, a késő délutáni órákban: a jelentkező és a lehetséges másik jelöltet is mozgató, irányító porondmester, a DK-elnök Gyurcsány Ferenc kinyilatkoztatta: „A gyáva és gyenge Orbán tíz év alatt leamortizálta az országot, nullára tette a gazdaságot, lepusztította a családok költségvetését. A magyarok csak nézelődni járnak a boltokba meg a piacokra.”

A negyedik, a ráadás egyben tisztázó hír: egyértelműen tovább növekedett Orbán Viktor miniszterelnök népszerűsége, számolt be legújabb felmérésük eredményéről a Nézőpont Intézet. A tavalyi és az azt megelőző esztendőben ötven-, illetve 52 százalékos volt az elismertsége, most a járványhelyzet eddigi sikeres kezelését követően ez 62 százalékra emelkedett, vagyis: tízből több mint hat magyar egyszerűen Orbán-párti.

Tisztelt ellenzékiek! Most, hogy egyetlen nap alatt megint sikeresen és fergetegesen össze tetszettek hányni saját magukat, emelt fővel tapicskoljanak benne nyilvánosan is egy kicsikét. Véleményformálók szerint a 2022-es választás egyébként sokkal inkább fog a miniszterelnök-jelöltek személyéről, mint a pártok népszerűségéről szólni. Ha ez a kínálat marad, akkor személyiségekről az ellenoldalon aligha beszélhetünk.

Miniszterelnök úr! Dőljön hátra, és kortyoljon egyet a kávéjából.

Franka Tibor - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Belföld (10) Sport (729) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Egészség (50) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Flag gondolja (34) Mozi világ (440) Gazdaság (689) Mondom a magamét (7100) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2681) Politika (1581) Mozaik (83) Történelem (16) Heti lámpás (276) Tereb (145) Irodalmi kávéház (529)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>