Ma 2021 augusztus 05. Krisztina napja van. Holnap Berta, Bettina napja lesz.
A nemzetáruló népszavazás emlékére

A nemzetáruló népszavazás emlékére

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
2019. december 5-én volt a 15 évfordulója a gyalázatos népszavazásnak.

A baloldal soha meg nem bocsátható aljas kampányt folytatott magyar testvéreink ellen a 2004. december 05-ei kettős állampolgárság megadásáért tartott népszavazás előtt (is)! Céljuk az volt, hogy magyart a magyar ellen uszítsanak.

Nem volt elég nekik a magyarság szétszakítása, nem volt elég Trianon. 

A hazug  kampány szószólói: Kovács László, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Mesterházy  Attila voltak, hogy csak néhány nevet említsünk. 23 millió „román” bejövetelével, családonként havi 20 ezer forint veszteséggel, „mások” helyetti adó- és nyugdíjfizetéssel, munkahelyünk elvesztésével, az országra és ránk nehezedő „jelentős teher”-rel fenyegettek.

Akkor borzasztóan féltették Magyarországot – kiktől is? A magyaroktól.  

Magyarország és a magyarok ellen most is folyik kampány a szoclibek kezdeményezésére, itthon és az EU-ban is. Nem tetszik nekik a magyar álláspont sem a kvóta ügyében, de alapvetően az nem, ami az alkotmányunkban a kereszténység értékelvét törvényesíti.

Az európai szocialisták és liberálisok gondolatrendszerében ugyanis az a szó: humanizmus, voltaképpen az ateizmus, de mindenképpen a vallás, és valláserkölcs tagadását jelenti. Újra, és újra fogást keresnek rajtunk. Tehát megint tőlünk, magyaroktól kell félteni a nagybetűs demokráciát?!

Eközben Gyurcsány az elszakított területeinken élő nemzettársainktól megvonná a szavazati jogot!   Szerintük nem csak a határon túli magyaroktól a Hazánk, hanem egész Európa veszélyben van a „gaz Orbán” mutatta példától – ami mellesleg az egyetlen ütős intézkedés-sorozat volt a Schengeni Egyezmény diktálta határrendészeti szabályok betartásával, érvényesítésével az EU-n belüli „fővezetők” totojázása között. 

Merthogy miről beszélnek folyamatosan a senkiháziak Gyurcsánnyal, Niedermüllerrel, Kunhalmival és Sorossal – aki nem is Európában él, de beleavatkozik belügyeinkbe – megfejelve? Öleljük keblünkre a migránsokat. Gyurcsány az általa korábban arab terroristáknak nevezettek közül házába fogadott látványosan pár napra néhány „menekültet”, és még a „kedvenc kockás ingét” is nekik adta.

Az újkori népvándorlás, migráció idején az erőszakkal betörő, fenyegetődző idegeneket fogadjuk be? Magyar testvéreinket pedig eltaszítottátok?! És ezek még mindig részt vehetnek a közéletben?!

Szégyen!  Ti nem változtok! Azok maradtatok, akik mindig is voltatok! Nemzetáruló antimagyarok! Nem felejtünk!

Patakfalvy  Katalin

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Jobbegyenes (2086) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Történelem (14) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Belföld (6) Mondom a magamét (5476) Gazdaság (660) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Tereb (138) Politika (1578) Heti lámpás (255) Nagyvilág (1456) Életmód (1) Irodalmi kávéház (505)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>