Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
A migránsok pápája megint megszólalt!

A migránsok pápája megint megszólalt!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bergolio beteges rögeszméje a segítés, vagy valami más motiválja?

A ]]>vatikannews.va ]]>magyar oldalain olvasható a következő, józan ésszel épületesnek aligha nevezhető, bár Bergoliótól (Ferenc "pápától") nem meglepő gondolatsor: "Nemcsak a migránsokról van szó, hanem arról is, hogy Isten és az ember országát építsük – folytatódik a pápai üzenete, mely a „migránsok korszakának” nevezi a jelen kort..."

Majd néhány sorral lejjebb: "Eszerint a keresztény ember feladata, hogy befogadja a migránsokat és menekülteket; gondoskodjon az ellátásukról, támogassa őket az életükben és segítse őket abban, hogy beilleszkedjenek a befogadó társadalomba."

Eszerint a "migránsok korszakában" a keresztény ember feladata volna Allah és az iszlám országát építeni Európában, befogadni, eltartani agresszív, sokszor terrorista múltú, semmirekellő, nőket erőszakoló, integrálódni nem hajlandó katonáit.

Eszerint majd a keresztény ember feladata lesz az is, hogy lerombolja templomainkat, feladja keresztény vallásának védelmezését, eldugja a migránsokat sértő vallási jelképeit, állandó fenyegetettségben, félelemben, terrorban éljen, vagyis az agyament Bergolio-féle, már-már betegessé váló szektás "segítség" vallásának rabszolgájává váljon egészen addig, amire önmaga is segítségre szorul?

A nyugati keresztény ember előbb eszét (médiáját), majd országát veszítette, de mára a családját is képtelen megvédeni a hódító horda ellenében. "Kedves" Bergolio nevű vatikáni uralkodó! Nem volna itt az ideje, hogy a nyugati, az európai keresztényeken segítsünk, hogy szaporodjanak, sokasodjanak?!

Vagy Szent Péter trónja közelében Isten szava helyett olyan liberális szelek fuvallatára hallgat a "migránsok korszakában", amelyek szerint nem a sokasodás (a megmaradás!) az elsődleges cél?

Talán inkább a nyugati kereszténység kihalására játszik a vatikáni politikus, előkészíti a terepet az iszlámmal való jó viszonyhoz? És még van képe ennek a senkiházi vatikáni uralkodónak Isten, Jézus nevét a szájára venni, amikor megnyilvánulásaival a kereszténységet tűzzel-vassal irtó iszlám terjedését támogatja!

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mozaik (83) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Gazdaság (665) Flag gondolja (33) Sport (729) Autómánia (61) Jobbegyenes (2341) Tereb (141) Mondom a magamét (6147) Nagyvilág (1465) Heti lámpás (259) Egészség (50) Politika (1581) Belföld (7) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Életmód (1) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>