Ma 2024 február 28. Elemér napja van. Holnap Anonymus napja lesz.
7b70828d9f3740a5f6297dae19999dbc.jpg

Bayer Zsolt: Jelölt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most az úgy van, hogy a Falus Ferencet jelölték a baloldaliak főpolgármesternek. A Magyar Szocialista Párt is.

Aztán a Magyar Szocialista Párt elnöke, valami Tóbiás József közölte a közzel, hogy ő a maga részéről még nem találkozott Falus Ferenccel, nem ismeri, ezért nem tud róla véleményt mondani.

Ezután Falus Ferenc bejelentette a nyilvánosságnak, hogy már szervezik a találkozót közte és Tóbiás József között.

A megszervezett találkozót aztán az utolsó pillanatban az MSZP elnökének valamelyik samesze lemondta.

Ekkor Falus Ferenc kiállt a nyilvánosság elé, hogy nincsen semmi baj, ők olyan régi jó barátságban vannak Tóbiás Józseffel, hogy igazán belefér meghitt kapcsolatukba egy ilyen utolsó pillanatban történő találkozólemondás.

Tóbiás ezt a nyilatkozatot lapzártáig sem kommentálta. Mindenesetre többen érezték, hogy valami ellentmondás feszül a Falus Ferenc és Tóbiás József egymáshoz fűződő kapcsolatát boncolgató nyilatkozatok között, és az ellentmondást maguk az érintettek generálják.

Ekkor Falus Ferenc úgy döntött, segítségére siet az őt jelölő és támogató legnagyobb párt elnökének, ha legközelebb megkérdezik, mi a véleménye őróla, tudjon valamit mondani. Ennek érdekében Falus Ferenc ismét kiállt a nyilvánosság elé, és bejelentette, hogy ő a maga részéről egy ló. Vagyis éppen olyan unalmas, szürke és buta, mint egy ló.

A lovakat szerető és tisztelő honpolgárok ezen a ponton beírtak egy nagy fekete pontot Falus Ferencnek (három fekete pont egy intő).

Viszont Tóbiás József MSZP-elnöknek jól jött a segítség, és hálás is volt érte, ugyanis sok-sok próbálkozás után végre időt szakított rá, hogy találkozzon Falus Ferenccel.

A találkozóra titokban került sor, a kíváncsi szemektől távol.

Majd a találkozó után mindössze egyetlen hír szivárgott ki a megbeszélésekről. Az nevezetesen, hogy a felek áttekintették a kampány­témákat. Ja, és még egy apróság: Tóbiás József MSZP-elnök közölte Falus Ferenc MSZP által támogatott főpolgármester-jelölttel, hogy azt szeretné, ha minél több szocialista programpont kerülne be Falus Ferenc programjába.

Ez utóbbi kijelentés azért különösen lényeges, mert rávilágít néhány fontos dologra. Például arra, hogy Falus Ferencnek még nincs semmilyen programja, de feltehetőleg majd lesz. Meg arra is, hogy a Falus Ferencet támogató és jelölő párt elnöke nagyon szeretné, ha támogatottjuk és jelöltjük néhány programpontot beemelne elképzelései közé annak a pártnak programjából, amely párt támogatását és jelölését élvezi.

Azért ez szép gesztus, és méltányolható is. Talán. De nem biztos, mert Gyurcsány még nem nyilatkozott a kérdésről.

Apropó, Gyurcsány! A Falus Ferencet támogató és jelölő baloldali pártok másika, a DK elnöke fölöttébb hasznos, előremutató és mindenképpen kurva jó írást tett közzé a baloldal jövőjéről.

A nagy ívű program lényege röviden összefoglalva az lenne, hogy a jövőben nincsen szükség több pártra a baloldalon, elég egy is, és annak az egynek a vezetését szívesen magára vállalná a program megálmodója.

Az első reakciók érdekesek voltak. Az MSZP-nek elsőre nem tetszett meg az ötlet, az Együtt részéről pedig Szigetvári Viktor nyilatkozott, miszerint Gyurcsány nem osztályfőnök, aki az osztályba lépve megfeddi a rumlizó nebulókat, hanem ő is egy rumlizó nebuló.

Sok igazság van ebben is, de talán emlékszünk még az országgyűlési választás kampánykezdetére. Akkor Gyurcsány azzal állt elő, hogy őt nem lehet kihagyni az összefogásból. Mindenki elmondta, hogy de bizony, ki lehet, sőt, ki is kell. Aztán három hónap múlva kamerák kereszttüzében vették be, és csókoltak be neki csontig.

Úgyhogy lehet még Szigetvári rumlizó nebuló, Gyurcsány meg az osztályfőnök.

De akár így, akár úgy, Falus Ferenc marad, rendíthetetlenül. Most már az örökkévalóságig fog állni egy bánatos ló előtt, csíkos zokeszban, lábán leírhatatlan, hetvenes évekből átmentett klumpusban, jeges víztől csöpögően, előtte a taknyát nyeldeklő, zokogó unoka meg a sáros, sivár, kietlen udvar.

És csak a ló szégyelli magát.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Heti lámpás (306) Mozi világ (440) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Belföld (10) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7429) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Egészség (50) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2764) Tereb (146) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (535) Gasztronómia (539) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Életmód (1) Gazdaság (699) Tv fotel (65) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>