Ma 2022 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: "Istenverjenkultur"

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Fiatal nőket zaklattak a berlini kultúrák karneválján.

Berlini rendőrök három férfit előállítottak egy incidens után, ami a városi kultúrák karneválján, a Blücherplatz környékén történt szombat este 19 óra tájékán.

Nagyjából tíz férfi támadott meg két fiatal - 17 illetve 18 éves - német lányt, akik épp táncoltak és szórakoztak, és kezdtek velük erőszakoskodni. Egyiküknek a telefonját is elvették. Helyszíni beszámolók szerint a két lány próbálta elhagyni a helyszínt, de ezt az erőszakoskodók nem engedték.

Miután a rendőrök a helyszínre érkeztek, a csapat szétszéledt, de hármat közülük - mind 14 és 17 év közöttiek - így is sikerült őrizetbe venni. Ketten közülük török származásúak; a Tagesspiegek szerint nem menekültek, hanem Berlinben születtek, a harmadik nemzetiségét eddig nem sikerült azonosítani. Előkerült az elkobzott mobiltelefon is, amit visszaszolgáltattak eredeti tulajdonosának.

Időközben kiderült, hogy pénteken ugyanezen a helyszínen egy 16 éves lányt molesztáltak. A Tagesspiegel azt írja, hogy az említett színpadot vasárnap idő (és sötétedés) előtt, már este 8 óra tájékán bezárták, hogy elkerüljék az esetleges újabb attrocitásokat. A rendőrök most további esetleges áldozatok jelentkezését várják.

Szilveszter éjjelén Kölnben került sor tömeges molesztálásokra, és ennek nyomán tüntetések zajlottak a bevándorlók ellen Németországban.” (Tagesspiegel/Deutsche Welle, 444) 

Semmi baj! Hamarosan jöhet vízum nélkül a többi. De remélhetőleg csak Németországba. Legfeljebb majd szaporodnak a Merkelnek küldött disznófejek.

A németek pedig ide menekülhetnek, hozzánk. Szeretettel várjuk őket!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2338) Kultúra (6) Mondom a magamét (6141) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1465) Vetítő (30) Heti lámpás (259) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Belföld (6) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Sport (729) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (665) Politika (1581) Tereb (141) Mozi világ (440) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>