Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Bumm a fejbe!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Rendőrökre gyújtották a járőrkocsit Párizsban.

Közel két hónapja tiltakoznak Párizsban a munkajogi reform ellen. A megmozdulások egyre erőszakosabbak, de szerda este szintet sikerült ugrani: vascsövekkel támadtak egy járőrpárosra, miközben ők az autójukban ültek.

Michel Cadot fővárosi rendőrfőnök szerint "szélsőségesen megdöbbentő" szintre emelkedett az erőszak, a támadók ellen gyilkosság kísérlet miatt indítanak eljárást. Szerda délután a tüntetők egy kisebb, maszkos csoportja vasrudakkal támadt egy rendőrautóra Párizsban, majd felgyújtották azt. A benneülő egyik rendőrt megverték, mikor kiszállt, azóta is kórházban ápolják. Női járőrtársa kisebb sérüléseket szenvedett.

A tüntetők szerint a rendőrök maguk szítják az erőszakot, szerintük viszont az direkt ellenük irányul. Az ország több városában is demonstráltak a rendőrök a túlzottan erőszakossá váló megmozdulások ellen.”(444)

A fenti hírhez videó is tartozik, nézzék meg, tényleg döbbenetes. Miképpen az erőszak elharapódzása is döbbenetes. Életre kelt Kassovitz Gyűlölete – ami szintén nem csak film volt, hanem a valóság.

A nyugati világ robbanás előtt áll. Ez nyilvánvaló. Csak az érthetetlen, miképpen fordulhat ez elő, ráadásul éppen a hírhedten kemény és durva francia rendőrökkel? Amúgy a rendőröknek nem demonstrálni kell, ha állatok megtámadják őket és az életüket veszélyeztetik, hanem meg kell védeniük magukat. Ha máshogy nem megy, hát fegyverrel.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (514) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6347) Tv fotel (65) Vetítő (30) Gazdaság (667) Autómánia (61) Tereb (142) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Kultúra (6) Jobbegyenes (2431) Egészség (50) Belföld (8) Történelem (15) Nagyvilág (1464) Sport (729) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>