Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
Bayer Zsolt: Hol is vannak a szörnyek?

Bayer Zsolt: Hol is vannak a szörnyek?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kint az utcán, vagy fent a színpadon?

Ábrahám Róbert: a lebukott Osváth Zsolt csak az első dominó a „gyermekvédő” balos celebvilágból (PS-videó)

Miért csak Osváth Zsoltról beszélünk? Ott volt az »Odakint szörnyek járnak« tüntetés reklámarcai között Lakatos Márk is, aki saját bevallása szerint homoszexuálisként fiatal heteró fiúkra vadászott a pesti éjszakában. A celebvilág nagyon erősen terhelt az ilyen történetekkel! Osváth csak az első dominó, itt nagyon sokan borulni fognak. Ez a tüntetés arra mindenképp jó volt, hogy be tudjunk menni a legmélyebb szobákba is, hogy valóban feltárjuk, mi van itt a háttérben. Amikor arról beszélünk, hogy szörnyek vannak odakint, akkor ne csak a színpadon túl kezdjünk vizsgálódni, hanem nézzük meg azt is, kik vannak a színpadon, mert lehet, hogy ott is szörnyek vannak” – mondta a Mi kérdezünk című videóműsorunkban Ábrahám Róbert infuenszer, a PestiSrácok.hu műsorvezetője, azután, hogy a Bors elővette a Pesti TV egy négy évvel ezelőtti témáját és Osváth Zsolt válaszvideóját, amelyeken a tüntetés egyik főszervezője lelepleződik egy – a kiszivárgott üzenetváltások szerint – kiskorú (azon belül fiatalkorú) fiú nemi szervéről készült fotók felhasználása miatt. 

Osváth Zsolt az ügyet a hétvégén megszellőztető Magyar Nemzet, a hírt átvevő PestiSrácok.hu és a gyermekpornográfia bűncselekményének megvalósulását firtató Bors ellen helyreigazítási eljárást kezdeményezett, ugyanakkor a fent is lejátszott videórészletekben maga a „gyermekvédő” influenszer vall a meghökkentő esetről.

Osváth Zsolt beszél a pedofil bűncselekmények áldozatairól és a kormány felelősségéről az „Odakint szörnyek járnak” mottójú celebtüntetésen, a Hősök terén. Fotó: Hatlaczki Balázs/PestiSrácok.hu

]]>www.pestisracok.hu]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Mozi világ (440) Gazdaság (705) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Kultúra (7) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7549) Történelem (18) Mozaik (83) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Autómánia (61) Egészség (50) Politika (1582) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2789) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Heti lámpás (312) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>