Ma 2022 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
lead-cropped-0-1.jpg

Bayer Zsolt: Putyin gondolatai a migránsokról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Putyin szerint az EU előidézhet egy újabb holokausztot!

Vlagyimir Putyin, orosz miniszterelnök, két lehetséges utat vázolt fel az EU számára a migráns válsággal kapcsolatban.

1.Ha azonnali fizikai erővel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat. Ez esetben bekapcsolódik Oroszország fegyveres ereje a védelembe.

2.Továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút, sőt egy új holokausztot is előidézhet. 

Putyin szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan meg kell mondani a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva. A háború elől menekülőkről az a véleménye, hogy a törökországi menekült táborokban kell őket elszállásolni, amíg a háború véget nem ér Szíriában.”

Fenti anyagot emailen kaptam, így sajnos nem tudom megjelölni a forrását. Ha mindez így hangzott el, akkor azt kell mondjam, Putyinnak a holokauszt kivételével mindenben igaza van. (Holokauszt azért nem lehet, mert ahhoz nincs elég ereje a migránsoknak.) 

Viszont lehet, hogy a pokol elszabadulására már egy évet sem kell várnunk…

Putyin szerint, ha az EU politikusai nem ébrednek fel akkor egy éven belül elszabadul a pokol Európában.”

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (667) Mozi világ (440) Sport (729) Belföld (8) Életmód (1) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6251) Autómánia (61) Politika (1581) Tereb (142) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2388) Irodalmi kávéház (513) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>