Ma 2024 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Bayer Zsolt: A békemenet még sosem volt ennyire aktuális

Bayer Zsolt: A békemenet még sosem volt ennyire aktuális

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Június 1-jén felvonulnak a békepártiak.- Ön velünk tart?

– A következő, június 1-jei békemenet talán még sosem volt ennyire aktuális – mondta Bayer Zsolt ]]>Hír TV]]>-nek.

Ennyire aktuális maga az elnevezés, tehát hogy békemenet, talán még soha nem volt. Európa – valami rejtélyes oknál fogva – úgy döntött, hogy eszkalálni akarja a háborút, és nekünk minden lehetséges eszközzel föl kell lépnünk ez ellen. Magyarországot kétszer rángatták bele világháborúba, és mind a kétszer a legtragikusabb módon keveredtünk ki belőle

– mutatott rá a publicista, a békemenet egyik alapítója.

Brüsszel háborúra készül

Ahogy a ]]>Magyar Nemzet]]> már beszámolt róla, június 1-jére Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval békemenetet szervez a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA).

A szervezők szerint Brüsszel a háborúra készül, a magyar dollárbaloldali politikusok pedig támogatják ebben.

A szervezet elnöke az ]]>Origó]]>nak elmondta: szimpatizánsaik, a szellemi honvédők már hosszú ideje, több levélben fogalmazták meg kérésüket, hogy ismét legyen békemenet. – A június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választás pedig teljes mértékben alátámasztja, hogy szükséges megtartani ezt a rendezvényt – jelentette ki Csizmadia László.

Az elnök felhívta a figyelmet, hogy a mostani rendezvényük középpontjában természetesen a béke lesz, és szeretnék közvetíteni a békepárti álláspontjukat az egész ország, a Kárpát-medence és a világ közvéleménye felé. A pontos részletek egyeztetése még zajlik, és új elemek is várhatók majd.

Borítókép: Bayer Zsolt (Fotó: Földházi Árpád)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7625) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Sport (729) Autómánia (61) Történelem (18) Nézőpont (1) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Mozi világ (440) Egészség (50) Vetítő (30) Gazdaság (711) Heti lámpás (318) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2807)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>