Ma 2023 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
5ddc775485f26e4f06c84d0e6855d3ed.jpg

Bayer Zsolt: Ávósok akcióban

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Úgy nyilatkozott a HVG főszerkesztője, Gavra Gábor, hogy pontosan tudják, kik szerepelnek a „szavazatvásárlós” videón. Nos, mi is tudjuk. Le is írtuk szépen, sorjában mai cikkünkben.

A felvételen a szereplők hosszan értekeznek arról, miszerint ők már az első választáskor is elmentek szavazni, és „szépen letették az ikszet” a Fidesz jelöltjére, mert pénzt ígértek nekik ezért, de nem kapták meg. Kérdésünk: vajon hogyan ment el szavazni a bajai 32-es körzetben B. József és P. János, akik Sükösdön laknak? Még egyszer: ezek az alakok nemhogy nem az érintett körzet lakói, de még csak nem is bajaiak! Ha Gavra ismeri a szereplőket, miért nem tette fel ezt az egyszerű kérdést? És miért írta a videó fölé, hogy „íme a bizonyíték a csalásra”? Azért, mert Gavra egy becstelen, aljas szennylapot üzemeltet társaival együtt. Olyat, amelyet önmaguk képére formáltak.

És a sajtó megfelelő része azonnal lecsapott a Gavra-féle „bizonyítékra”, és az elmúlt hetvenkét órában szédületes karriert futott be a „Fideszt leleplező felvétel” (Aztán vasárnapra valahogy, szinte varázsütésre mindenhonnan eltűnt a felvétel. Érdekes…)

De természetesen nem csak a sajtó becstelen része kapta fel a témát, felsorakoztak az ugyanolyan politikusok is. Az ATV Egyenes beszéd című revolverműsorában Harangozó Tamás MSZP-s politikus fröcsögött habzó szájjal, miszerint „mit mondhatna szerencsétlen Zsigó Róbert”, hiszen lebukott, hiszen hazudik, hiszen az egész Fidesz hazudik. Mesterházy Attila MSZP-főnök pedig egyenesen azt találta mondani, hogy „Zsigó Róbert csak akkor nem hazudik, ha nem beszél”. És még azt is, hogy „a Fidesz egy bűnbanda”. A nyomorult kis slapajok meg ezt cifrázták, Karácsony Gergelytől Török Zsoltig.

De most itt a baj. Most lebuktak. Ezt ők is tudják. Már elkezdték kenni a mocskot. „Ja, ha mégis csalás volt, ha mégis hamis a videó, akkor biztos a cigányok csinálták a saját szakállukra vagy pénzért.” Ez megy a fórumokon, mert hát a névtelenségbe burkolózó mezei ávós hadak gyorsabban reagálnak, mint a vezérek. De most nagyon figyelj, Mesterházy, te, aki bűnbandának nevezted a Fideszt, vagyis sok ezer párttagot, aktivistát, szimpatizánst és egyszerű szavazót: mindenki tudni fogja, érezni, sejteni, hogy ti álltok a hamis videó mögött éppúgy, mint az egész bajai botránysorozat mögött! Ti, együtt, mindannyian! És ez akkor is így van, ha soha nem lehet majd bebizonyítani, mert a végrehajtóitok jobban rettegnek tőletek, mint az igazságszolgáltatástól. Ami nem is csoda, ugyanis egyenes út vezet az ávótól hozzátok. Ez önmagában benne van az MKP-MSZMP-MSZP-kontinuitásban és jogfolytonosságban. Az ávósok annak idején elrejtették a szekrényben a fegyvert és a valutát, aztán megtalálták, és vitték börtönbe vagy akasztani a „bűnöst”. Ti hamis videókkal kufárkodtok, aztán nekiálltok elsiratni a demokrá­ciát. Ávósnak lenni nem stallum és államforma kérdése, hanem lelki alkaté. Senki, soha senki nem fogja levakarni rólatok ezt a mocskot. És Arany János is nektek üzen:

„S ha elsöpört egy ivadékot

Ama vén kertész, a halál,

Más kél megint, ha nem rosszabb, de

Nem is jobb a tavalyinál.”

Bizony, Mesterházy. Ezért kell titeket eltakarítani. Szabad választáson. És annyi videót csinálhattok közben, amennyit akartok. Hiszen úgyis megmondta legfőbb „európai” szövetségesetek, amikor kijött a Bildelberg-konferenciáról. Úgyhogy videózzatok szorgalmasan, Mesterházy. Hazudjatok rendületlenül, Gavra. Akkor is el fogtok takarodni, az anyátok keservébe.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és Barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7100) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (34) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Politika (1581) Egészség (50) Jobbegyenes (2682) Tereb (145) Heti lámpás (276) Irodalmi kávéház (529) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Életmód (1) Sport (729) Mozaik (83) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (16) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (689) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>