Ma 2023 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Bayer Zsolr: "Svéd"ország

Bayer Zsolr: "Svéd"ország

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hiába no, nincs szebb mint a nyitott társadalom...

Miközben Svédország a szomszédos ]]>Norvégiát lövi ]]>rakétával, aközben odahaza a "svédeknél" ilyen a belpolitikai, társadalmi helyzet, ilyen remek a hangulat.

Hiába no, nincs szebb mint a nyitott társadalom meg a sokszínűség!

Olvassák csak el az alábbi sajtószemlét:

Egy taxisofőrt akasztottak fel a madárfigyelő toronyra - tizenéveseket tartóztattak le a gyilkosságért

A 15-16 éves tinédzser fiúk és egy lány letartóztatása történt gyilkosság gyanújával, bár ők tagadják. A fiúk apja - akinek több nővel már 9 gyermeke van -  a 80-as években menekültként érkezett Chiléből és már több bűntettért is elítélték.
VÁDEMELÉS: Szomáliai férfi megerőszakolt egy nőt - a nő barátja jól megverte
A képen láthatók az eltakaráson a verés után elszenvedett sérülések: arc- és fogsérülés, kék-zöld foltok, agyrázkódás.
A svéd barát megszólalása: Megöllek fekete bőrfejű! A nő svéd barátját állítják bíróság elé sérülést okozó verekedés miatt. 

Hammarkullen egy törvényen kívüli országrész lett - egy klán uralja erőszakkal és fenyegetésekkel.
A Göteborg külvárosaként tartott Hammarkullenban a könyvtárban és a szabadidő parkban dolgozókat egy helyi családi alapokon létrehozott fiatalokból álló bűnbanda - melyek közül sokan 14 évesek - fenyegeti. Ismeretes hogy drogot árulnak a környéken és a könyvtárban látható "Pride" zászló miatt megfenyegették a homoszekszuálisokat, hogy elvágják a nyakukat.

A cikk nem írja, de ez az országrész már 55 %-ban arabokkal és illegális bevándorlókkal van tele.

VIDEO: Muszlimok zavarják meg a keresztény gyülekezést Göteborgban: "Allah a legnagyobb" kiáltással.
 
KÉREM A CIKKBEN LÁTHATÓ PÁR MÁSODPERCES VIDEÓT MEGNÉZNI!
Félelmetes erővel ordítanak, de Svédországban szólás- és vallásszabadság van, mivel ez az igazi jogállam.
Az önkormányzat időseit gondozzák - nem beszélnek svédül és nincs egészségügyi kompetenciájuk.
Az otthonban komoly betegségben szenvedő és életük utolsó időszakát élő idős svéd emberekről olyan illegális bevándorlók "gondoskodnak", akik nem beszélnek és nem írnak svédül és nincs semmilyen alap képzettségük az idősek betegellátását illetően, pl. amikor kiadják részükre a gyógyszeradagokat, vérnyomást mérnek stb... 
 
A hozzászólások között sokan megjegyzik: a svéd politikusok tönkretették az országot, olyanokat engedtek be és bízták az idősek gondozását, akiket nem is ismernek,  szegény svéd idős emberek az országunkban az emberiesség és tisztelet sem jár már nekik, szégyelljék magukat a politikusok, zárjuk be a politikusainkat gyógyszer és egészségügyi ellátás nélkül és csak kenyeret és vizet adjanak nekik; hazaárulás ami  az országban történik!

A TikTokon Svédországot mint az arabok és muszlimok otthonát reklámozza egy jemeni muszlim lány, Esraa.

Az oldalát már 60.000-en követik. Videóiban bemutat többek között egy utcát Helsingborgból, mely tele van arab üzletekkel és éttermekkel és a nagyszámú butikokkal. Úgy is hívja: Az arab utca Svédországban és elmondja: Úgy fogjátok itt érezni magatokat, mintha a saját arab országotokban lennétek.

Egy másik videóban bemutatja a Planteringen -nek nevezett helsingborgi városrészt, melyet "muszlim negyednek" nevez, ahol minden amire az araboknak szükségük van megtalálható: arab fodrász, étterem és butikok és ami a legfontosabb egy moszké!

Esraa a következő videójában reklámoz egy ügyvédi irodát is, arra az esetre, ha a migránsoknak problémájuk akad a szociális hatóságokkal.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt vlogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (521) Mozaik (83) Mondom a magamét (6833) Nagyvilág (1306) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Kultúra (6) Heti lámpás (263) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Belföld (9) Jobbegyenes (2619) Sport (729) Egészség (50) Gazdaság (681) Vetítő (30) Tereb (142) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>