Ma 2020 június 04. Bulcsú napja van. Holnap Fatime napja lesz.
Bayer Zsolt: Klasszikus

Bayer Zsolt: Klasszikus

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tőrőlmetszett, bolsevik gazemberek vagytok. De nyugi! Már nem tart sokáig…

Lássuk előbb az arrafelé etalonnak számító, klasszikus, teljesen érdektelen, igazi libsi, pöcsveregető, belterjes, szar cikket – honnan máshonnan, hát a 444-ről!

„Az európai politika legbefolyásosabbjai közé választotta Pardavi Mártát a Politico

Simicska Lajos és Orbán Viktor után újabb magyar, Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke is felkerült a Politico Europe a legbefolyásosabb európai közszereplőket díjazó "Politico 28" listájára.

A Politico 2015-ben Orbán Viktort nevezte Európa legmeghatározóbb figurájának, miután a magyar határ lezárásával nekiment a hidegháború utáni politikai rendnek. Orbánt ezen a listán "konzervatív bomlasztóként" jellemezték.

Pardavi most szintén a bomlasztók közé került a listán, Jeremy Corby, a német-török Ali Can, a dán Mattias Tesfaye, az ír Mary Lou McDonald, a görög Eleni Touloupaki, az osztrák Herbert Kickl, a belga Mishcaël Modrikamen és a román Mihai Sora társaságában.

Tavaly Simicska Lajos került fel a listára Magyarországról.

A 28-as listát idén amúgy Matteo Salvini, Olaszország fasiszta belügyminisztere vezeti.”

És ezek után vessünk egy pillantást az utolsó mondatra, és szögezzük le, jó hangosan: akit ti lefasisztáztok, lenáciztok, antiszemitáztok, azokról eo ipso tudni lehet, hogy rendben vannak és jó fejek. Mára belőletek meg Brüsszelből lett a régi Moszkva: csak arra kell figyelni, mit pofáztok, és annak ellenkezője az igazság. Ugyanis tőrőlmetszett, bolsevik gazemberek vagytok. De nyugi! Már nem tart sokáig…

]]>Bádog - Bayer Zsolt - blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (486) Sport (729) Tv fotel (65) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Politika (1571) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Heti lámpás (240) Nagyvilág (1450) Kultúra (6) Vetítő (37) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1771) Mondom a magamét (4569) Belföld (5) Életmód (1) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Gazdaság (651) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>