Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
8cd9258e2049a99dc1b1765860d8e28d.jpg

Magyar Menedék Könyvesház könyvklubja - Április

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kérjük, tekintse meg a Magyar Menedék Könyvesház áprilisi törzsvásárlói hírlevelét. 

 

]]>Hitélet]]>

]]>Közélet]]>

]]>Irodalom]]>

]]>Gyermek]]>

]]>CD DVD]]>

]]>Antropológia]]>

]]>Hagyomány]]>

]]>Ezoterika]]>

]]>Úti,ízek]]>

]]>
]]>

]]>Kubínyi Tamás
Bartók III. Táltosdob zeng
]]>

]]>További részletek >>]]>

Megjelent a Echo Tv-ből ismert és a népszerű Álmos 7 könyve szerzője, Kubínyi Tamás Bartók sorozatának 3. kötete is Táltosdob zeng címmel.

]]>]]>

]]>Szentkatolnai Bálint Gábor
Mongol - turáni nyelvkönyv
]]>

]]>További részletek >>]]>

Ha egy népet el akarsz pusztítani, foszd meg a gyökereitől - mondta Talleyrand, és ezt a logikát követve kezdett bele Hunsdorfer és Budenz a magyar gyökerek elpusztításába, kiszorítva a tudományos körökből mindenkit, akik nem az Urali elméletet követték, ami azóta már rég megbukott, már a Finnek is átírták saját tankönyveiket, kigyopálva belőle az Urali kibocsájtáselméletet. Jelen mű szerzője maga is áldozatává vált ennek az alantas ál-tudományos - valójában magyargyűlölő - tevékenységnek. Most azonban elérhető jelen munkája könyv alakban is.

]]>]]>

]]>Rumi Tamás
Kör kódolónégyzet
]]>

]]>További részletek >>]]>

Igazi csemege nem csak a rovásírás kedvelőinek Rumi Tamás új könyve, ami a rovásjelekbe rejtett számmisztikát veszi górcső alá. Vajon milyen kódolt üzenetek olvashatók ki számjegyeink rovásjeleiből? Erre és ehhez hasonló izgalmas kérdésekre ad választ ez a könyv, így kedvcsinálónak azoknak is ajánljuk, akik még nem ismerik a rovásírást.

]]>]]>

]]>Juhász Zsolt
A magyar nyelv mint útikönyv
]]>

]]>További részletek >>]]>

A szófejtés kedvelőinek egy újabb adalék ez a könyv. Vajon tényleg, a magyar nép őseredete és ősvallása mindennél hitelesebben rekonstruálható a ma is beszélt XXI. századbeli nyelvünkből? Nincs szükség fonetikai zsonglőrködésre, szavaink más nyelvekkel való összehasonlítására, mert ez a nyelv szó szerint önmagáért beszél?

]]>]]>

]]>Páll János
A magyar vallás alapjai
]]>

]]>További részletek >>]]>

A Zsarátnok könyvek egy új könyvsorozat, amely jellemzően a magyar ősvallással hivatott foglalkozni. Ennek az első könyve Páll János munkája, amely az ősvallás alapjait dolgozza fel, némi történelmi áttekintéssel. Elsősorban a hagyományőrzés és a kulturális antropológia iránt érdeklődőknek ajánljuk.

]]>]]>

]]>Bíró Lajos
Magyar mágia
]]>

]]>További részletek >>]]>

Ez a tanulmánysorozat a magyar népi varázslatokról szól. Nem alaptalan és komolytalan babonákról, hanem ősi mágikus szertartásokról, eszközökről és módszerekről, egy már nagyrészt feledésbe merült tudás nagy fáradsággal összeillesztett töredékeiről.

]]>]]>

]]>Glenn H. Mullin
A tizennégy Dalai Láma
]]>

]]>További részletek >>]]>

A tibeti buddhizmus iránt érdeklődőknek ajánljuk ezt a könyvet. Glenn H. Mullin életre kelti a Dalai Lámához kapcsolódó szent mitológiát, bemutatja e csodálatos, mindig más testben megjelenő, de esszenciáját tekintve változatlan entitás spirituális és politikai történetét. A kötet tartalmazza a különböző Dalai Lámák legjelentősebb írásműveinek, tanulmányainak, tanításainak, filozófiai munkáinak részleteit, ezek magyarázatát.

]]>]]>

]]>W. Sexpeare
Én & ÉN
]]>

]]>További részletek >>]]>

A könnyű regény kategóriában ajánljuk ezt a könyvet, melynek szerzője igen pajzán írói álnevet választott magának mintegy sejtetve a regény hangvételét. A kikapcsolódni vágyó olvasóknak ajánljuk ezt a humoreszket, csak felnőtt olvasóinknak.

]]>]]>

]]>Kozsdi Tamás
A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép
]]>

]]>További részletek >>]]>

Ismét kapható a hiánypótló kötet! Az Arvisura, avagy a hun torzsszövetség története, amit az ugor sámánok regöltek le évezredeken át, apáról fiúra hagyományozva a történelmet, mely az ugor asszimiláció miatt végső megörökítésre Magyarországra került a róvósámán közvetítésével. Ez a könyv az Arvisurákban segít eligazodni, melyben egy Arvisura lexikon is található. A könyv könyvesházunk gondozásában jelent meg.

]]>]]>

]]>Molnár Tamás
Megfeszítve
]]>

]]>További részletek >>]]>

Megjelent Molnár Tamás, a JOBBIK alelnöke legújabb könyve. Az örök ellenzéki közíró a mai magyar politikai életről nyilatkozik kendőzetlen kritikával, és meglehetősen sötét jövőképet vázolva fel az ország számára. A könyv e tekintetben izgalmas olvasnivaló a politika és a közéleti témák kedvelői számára. A könyv önállóan is megállja a helyét, de ajánljuk hozzá a Végítélet könyvet is azoknak, akik még nem ismerik.

Továbbra is népszerű ]]>A rák nem betegség - Andreas Moritz könyve]]>, továbbá ]]>Rovás Biblia - Újszövetség rovásírással]]>, továbbá ]]>Czakó Gábor Eredeti magyar nyelvtan]]> című könyve, továbbá ]]>Marton Veronika - Világkatasztrófák]]> című könyve, továbbá ]]>Berta Tibor - Az időkód II. - Jézuspasszport]]> című könyve, továbbá ]]>Usztics Mátyás - Magor nyelv és történelem]]> című könyve, továbbá ]]>Obrusánszky Borbála - Szkíta-magyar múltunk ragyogása]]> című könyve, továbbá ]]>Bunyevácz Zsuzsa - A Szent Grál keresése]]> című könyve.

Találkozzunk a Facebookon!!!!!

 ]]>http://www.facebook.com/magyar.menedek.konyveshaz]]>

Igen!, a Magyar Menedék Könyvesház fennt van a Facebookon :)
Nyissa meg Facebook profilunkat es kattintson a Tetszik gombra. :)

Amennyiben Önnek van google gmail fiókja, vagy youtube accountja, Ön is részt vehet szavazatával a weboldalak versenyében. Ezek a szavazatok segítenek a többi weboldallátogatónak is eligazodni, hogy melyik weboldalnak mekkora a népszerűsége. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy weboldalunk méltó az Ön szavazatára, kérjük, hogy a nyitóoldalunkon, vagy bármely listaoldalunkon a jobb felső sarokban lévő +1 gombra kattintva, adjon le egy szavazatott a weboldalunkra. Hasonlóképpen a terméklapokon is elhelyeztünk +1 gombot, amik pedig annak az adott könyvnek a popularitásmegítélésben segít a többi weboldallátogatónak. Köszönjük.

2012/9-es számú hírlevél

PR - Flag

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (531) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Sport (729) Nézőpont (1) Életmód (1) Kultúra (6) Jobbegyenes (2722) Mondom a magamét (7246) Tereb (146) Belföld (10) Autómánia (61) Flag gondolja (34) Szépségápolás (15) Gazdaság (693) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Politika (1581) Történelem (16) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (281) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>